Milane nazalost problem nije tako jednostavan. Nesto od toga je vec rekao churla. Nije samo mehanizam za uvlacenje kriv za tu operaciju. Pogledaj kako se "makaze" ponasaju koje imaju funkciju da ispertlaju traku i obuhvate ih oko video/audio glava! Nekada se sporije vracaju od mehanizma za izvlacenje trake pa dolazi do guzvanja. Podmazi obavezno sa onom zelenom masti koju koriste mehanicari sine po kojoj idu makaze kao i ono sto je vec navedeno. Ulje masinsko brzo iscuri dok je mast za te stvari keva.milanbb je napisao(la):Aj da pitam kada se vec prica o VCR tehnici
kako resiti problem guzvanja trake kod izbacivanja kasete ? sve radi ok, ali ovaj moj sony vecinu kaseta pri izbacivanju ne namota do kraja i onda onaj poklopac zguzva traku.
Ma bre to se uglavnom lako resava (stelovanjem mehanizma, zamenom pinch roller-a...) ali ne mozes sam to da odradis vec mora servis.milanbb je napisao(la):kako resiti problem guzvanja trake kod izbacivanja kasete ? sve radi ok, ali ovaj moj sony vecinu kaseta pri izbacivanju ne namota do kraja i onda onaj poklopac zguzva traku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari