Šta je novo?

Glasanje za 7 svetskih cuda - Djavolja varos

siki

Čuven
Učlanjen(a)
12.03.2002
Poena
619
Na sajtu http://www.new7wonders.com je u toku glasanje za 7 svetskih cuda prirode medju nominovanim je i Djavolja varos i Skocjanske jame .
Glasajte i vi , mislim da je ovo veoma dobar nacin za upoznavanje ljudi sa prirodnim pa i drugim lepotama nase zemlje .
Nadam se da nece smetati sto tema nije IT prirode ...

Glasao. Trenutno je Djavolja Varos na 15om mestu. Inache ono morate uzivo da vidite, stvarno izgleda fantastichno!

^^ Aj' priznaj da si za ovo saznao tek sad iz novog SK-a. :D

Poslednja izmena:
@colt , jesam saznao sam iz SK , uvek ga procitam od korice do korice . Ali ne citaju ga svi .

A inace imam nesto da kazem upravo i o nasim racunarskim casopisima , ali o tome u drugom treadu .
Nadam se da nismo samo nas cetvoro glasali , nego ako ne i svih 189 koliko je procitalo post , onda bar 100
posto to stvarno moze da pomogne !

P.S. Molio bih nadlezne da stave tread kao sticky , ako moze

Poslednja izmena od urednika:
Sta je "cudo" kod Djavolje varoshi ? Mislim, ok, interesatno jeste, nase je, u Srbiji je, ali budimo realni, nije neko cudo naspram nijagarinih vodopada i piramida...

PS. Dao sam mu glas u svakom slucaju, kao sto cu i svemu domacem dati glas...

Poslednja izmena:
Inace piramide ne spadaju u prirodna svetska cuda , posto ih je covek sagradio , a ne priroda , cisto da se ne mesaju pojmovi

inace trenutno smo 16. , nijagarini vodopadi 15. , grand canyon 20. itd.

Poslednja izmena od urednika:
Trenutno smo 20!
Ajmo ljudi , glasajte!
Na ovom forumu ima 20000 korisnika da bar 30% glasa

Pored grand kanjona koji je ispred nas nisam bas veliki optimista po tom pitanju,inace glasao sam za nasu varosicu :)

Nazad
Vrh Dno