Šta je novo?

[GLASANJE] [Nagradna igra] Napravi video o ASUS Core Unlockeru i osvoji nagradu !

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eh pa cek i ja da onda objasnim zasto sam glasao za Andragona... Njegov video mi je najozbiljnije delovao. Slazem se sa svima vama da je Demios imao originalniji video ali Andragonov je prikladniji za ovu priliku.

A zasto ti treba nesto uopste da dokazujes i kome? U podnaslovu teme u prvom postu Space-a lepo je receno citiram "Posle glasanja glasači su dužni da ostave i komentar zašto su glasali."
Znaci komentar zasto su dali glas za nekog a ne da pljuju po necijim radovima. Ostalo sto mislim o ovom je Villy rekao.

"off" je obrisan, a ostavljam citiran post, nadam se da je on jasan ..

Nemojmo da pravimo neku negativnu atmosferu kroz topic ..

Bilo bi najbolje da ljudi samo glasaju, rezultati ankete se svakako vide, tj. ko je glasao za koga...

Ovako ce do 11.12. da eskalira situacija i ljudi ce se bezveze prepucavaju.
Ko da je bitan komentar, opet neko bzv pravilo...
Baba ima dobru sharu na dzemperu. :D

Andragon - opsirno, detaljno, slikovito.

+1, ozbiljno i fino uradjeno.

Dokaz koliko je jednostavno otkljucati procesor, tj. pokusati. Demios, svaka cast za klip i imas moj glas,ali takodje sve pohvale za Andragon-a i Maximuss-a.
Obavezno baku uclaniti na forum i dodeliti VIP member :)

Poslednja izmena:
A bas htedoh da pitam da li bakuta ima acc na Benchu :p

Glasao za mog druga Demios-a. Narod kaze:" Bez starca nema udarca", a ja kazem:

" Od Asusa do hwbota,
baba proc otkljucava, baba ga i kloka.
Uz Asus je lako, otkljucavanje je strava,
baba snima screen, objasnjava."

Sa Demiosom do pobede ! :d

Moj glas za Demiosa, sve je odradjeno veoma opusteno ;)

Andragon bez konkurencije, najsmislenije i na nivou :) vidi se da veci trud stoji iza toga nego iza drugih projekata

Kad je svecana dodela nagrada, jel' gotovo glasanje? :)

@Spacemaster:

- Hajde više završavajte sa glasanjem jer se post razvlači bzvz... Svi koji su bili zainteresovani već su glasali...

:smackbum:

mislim da je androgon najbolji, ali...

ali sad kad vidim da je maximus27 glasao za maximus(ista osoba?) i andragon za andragona, a demion za andragona, krivo mi je sto sam glasao:smash:.. to ne govori mnogo o tome ko je napravio najbolji video materijal, ali govori nestto drugo

cestitam za fair-play verovatnom pobedniku ankete

pogledajte

semafor.jpg

mislim da je androgon najbolji, ali...

ali sad kad vidim da je maximus27 glasao za maximus(ista osoba?) i andragon za andragona, a demion za andragona, krivo mi je sto sam glasao:smash:.. to ne govori mnogo o tome ko je napravio najbolji video materijal, ali govori nestto drugo

cestitam za fair-play verovatnom pobedniku ankete

Btw Andragon je glasao za Bakutu. Glas je prebacen bakuti a ostalo mi je nick u mome Pozdrav :wave:
da pojasnim:
Razlog za to je naknadno dodato pravilo. A ako ne verujes,prebroj sve glasace i broj glasova,videcesh da ja imam 2 manje, a trenutno prvi 1 vise iako nije u listi. To je taj moj glas i to ima dokumentovano kod moderatora.

Poslednja izmena:
ASUS Crosshair IV za Babu...:D
Marko pakuj plocu....:guitar:
Zivela IT Baka :d
cheers

Poslednja izmena od urednika:
Pa i trajalo je,zar ne vidis da vise nije moguce glasanje:) Kasno videh temu,inace bih svoj glas dao Andragonu.

Poslednja izmena:
Drugari, nisam znao da Peca nije zatorio Celu priču na dalekom sam Tajvanu, pa mi je i pristup netu, tj. forumu nemoguć. Čestitam svima koji su osovojili nagrade. :)
Preuzimnje ASUS nagrada biće 21.12.2010.

Stoga neka mi se svi koji su osovojili po nagradu jave na PM sa podatcima i kontakt telefonima. Će se slikamo sa nagradicama, a bench je napraviti kratak report.

Čestitam još jendom svima :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno