Setovi bakice Rut (69) već neko vreme zabavljaju mlade Francuze željne dobre klupskog provoda.
DJ baba pušta techno i old-school hitove, a kakav je provod na njenim nastupima, saznajte iz videa, ili jednostavno, kao kod svake druge bake, posetite njenu MySpace stranu.
@neogeo
imam i ja za tebe jednu.
"De gustibus non est disputandum"
probao sam da skapiram shta si ti hteo svojom da kazesh, ali nisam uspeo, mozda neko drugi jeste.
Ne bih nikako zeleo da uticem na rezultate glasanja ali se bojim da ce ovo mozda biti i poslednji put da se jedan vendor odluci da nam pruzi sansu da sami odaberemo pobednika...
Demios je napravio sjajan video, nema sumnje, svi smo se posteno ismejali i svaka mu cast za ideju. Uostalom, iz mog je kraja- nisam ni sumnjao
Medjutim...neko ce se i na Tajvanu nasmejati i reci - sve je to lepo ali ipak je ovo sala. S te strane, ja bih ubuduce podelio nagrade na prvu nagradu - i nagradu publike. To je vec onda nesto sasvim drugacije
Ja sam imao dilemu izmedju maximussa i andragona, i jedva sam se odlucio za drugog...
Ne bih nikako zeleo da uticem na rezultate glasanja ali se bojim da ce ovo mozda biti i poslednji put da se jedan vendor odluci da nam pruzi sansu da sami odaberemo pobednika...
Demios je napravio sjajan video, nema sumnje, svi smo se posteno ismejali i svaka mu cast za ideju. Uostalom, iz mog je kraja- nisam ni sumnjao
Medjutim...neko ce se i na Tajvanu nasmejati i reci - sve je to lepo ali ipak je ovo sala. S te strane, ja bih ubuduce podelio nagrade na prvu nagradu - i nagradu publike. To je vec onda nesto sasvim drugacije
Ja sam imao dilemu izmedju maximussa i andragona, i jedva sam se odlucio za drugog...
Demios, bakuta je objasnila kao se to radi!!! kapiram da je njoj to sve izgledalo kao lego kocke
P.S. Vidim ja da se tebi smesi jedna dobra AM3 ploca :d
Samo što je čovek pokazao kako ne radi Core Unolcker, tj. ovo nije uspešan tutorijal, smešno jesteedukatvno pa i ne baš
. Druga dvojica (Adragon i maximus) su stvarno uložila dosta više truda, stoga moja odluka je bila teška i dosta dugo sam razmišljao kome da dam glas.
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari