Moj glas definitivno ide za Forzu 3 sto se mene tice bez konkurencije je za ovu godinu.
Inace izdvojio bi jos :
Tom Clancy's HAWX (iako se neki kao zale na nju cujem meni je savrseno legla, igra je odlicna pogotovo za one koji vole avione i igre tog tipa,ima odlican izbor aviona, zanimljive lokacije, raznovrsne misije, jedino bi kao manu izdvojio to sto je igra relativno kratka, ima svega 20-ak misija)
PES10 (iako ova igra ima odredjene mane tipa : pomalo neinteligentno ponasanje saigraca u fazi napada, onaj nerealan presing, suvise je lako utrcati sa strane i centrirati...itd, mislim da je ipak sportska igra godine, ima sigurno vise vrlina nego mana, pogotovo Ligu sampiona sto su ubacili to im je pun pogodak, inace Fifu10 jos nisam igrao pa kad je budem probao uporedicu)
Batman AA (iako bas igra i nije moj zanr previse iako se slabo snalazim u njoj sa onim zadacima, zagonetkama i time, takodje mislim da je i kamera suvise preblizu sto zna da iritira nekad, moram priznati da je igra zaista odlicna)
Dirt 2 (takodje je Ok igra verovatno najbolja u zanru arkada, posebno mi se svidjaju prelepa i detaljna grafika, atmosfera igre, one Subaru Impreza-e razne , Mitshubishi Eclipse kao i one reli staze, a ono sto mi smeta je to sto automobili lete uopste nemaju tezinu (iako ponasanje automobila i nije tako lose odradjeno), one Baja staze, one nabudzeni monster track-ovi i one jurilice na ispadanje, ali dobro valjda cu sledece godine docekati konacno pravu rally igru)
Assasions Creed 2 i Cod MW2 mi izgledaju odlicno ali nisam ih jos igrao.
A najveca razocarenja su mi NFS Shift (ocekivao sam da ce bar malo da se priblize simulaciji, osecaj za voznju je i dalje uzas) i NBA 2K10 (mislim igra nije losa ali ocekivao sam dosta vise pogotovo kad sam video 2K9 kojom sam zaista bio odusevljen, 2k10 u odnosu na 2K9 mi izgleda kao igra od pre 4,5 godina)