Šta je novo?

[Glasanje] Goty 2009

Najbolja igra u 2009. godini

• Ukupno glasača
    97
  • Anketa je zatvorena .
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

kimi

Čuven
Učlanjen(a)
28.08.2000
Poena
770
Posto nas drugar marli nema pravo da postavi poll (a njemu bas znaci da glasamo :)), zamolio me da napravim ja umesto njega. On mi je poslao spisak, tako da za sve sto vam se ne svidja vezano za izbor igara obratite se njemu :D

Vidi ovog Borisa, obrisao post pa sad izgleda kao da kimi prica sam sa sobom :D. Borise to sto ti jedno oko bezi ka "unutra" nije opravdanje za tvoje postupke :p

Btw. glasao sam za Charted 2 iako sam tek presao jednu misiju (kad moze Marli mogu i ja).

Vidi ovog Borisa, obrisao post pa sad izgleda kao da kimi prica sam sa sobom :D. Borise to sto ti jedno oko bezi ka "unutra" nije opravdanje za tvoje postupke :p

Hahah, prso je Kimi, ne znam s kim prica :)

MW2 je FPS sa tematikom koja mi najvise lezi, a izmedju MW2, KZ2 i U2 bi bilo nezahvalno glasati za drugo mesto, a SF IV je ipak moj goty.

Gasi thread, znamo svi da Uncharted 2 uzima GotY. :p

BTW - Dead Space Extraction? Da li je to iko sa ovog foruma igrao?

I sta je to FIFA "SOCCER" 2010? Sa kog foruma ste skinuli ovu listu? :)
Mada, i nije bitno, pokriveno je sve dobro sto je izaslo ove godine, tako da se autoru (bilo da je to psiho, ili neko drugi) ne mogu uputiti primedbe. :)

Poslednja izmena:
Znao sam ce mnogi da poginu, a neki ce i da ruse. :D
Bitno je da imamo listu. Dead Space je odlicna igra, ne mogu da stavim orginal jer je od prosle godine. :D
Ja sam ostalo dosledan i vote dao KZ2, iako me je U2 odusevio, ali ne moze da se poredi 6 meseci kvalitetnog igranja i 10 dana koliko mi je u vrh glave trebalo za U2. Mada evo lepo se zabavljam i sa U2 Horde modom.

Poslednja izmena:
Od svih ovih ponudjenih igara, jedino sto imam i sto sam igrao su RE5 i Killzone 2. :)

Tako da je moguce da necu ni glasati... :D

A mozda spontano dam svoj glas Uncharted 2. :d

Valjda cu ga uskoro nabaviti, a planiram jos inFamous i Assassins Creed 2. Jedino sto me jos zanima sa ove liste su Batman i Demon Souls.

Posto jos nisam odigrao U2, moj glas ide za igru koja me najduze zabavljala u protekloj godini, Killzone 2.

Ja bih mozda glas dao MW2 zbog MP, ali posto nisam uspeo da dodjem do primerka izbor je Uncharted 2.

Moj glas ide Assassin's Creed-u 2 , igra koja me je najprijatnije iznenadila ove godine . Ocekivao sam samo blago unapredjenje u odnosu na bledog keca , ali srecom , prevario sam se .

Ladno PC igraci glasaju za Drago Age, zar ne kontaju da je ovo izbor GOTY za konzole ? :)
Inace moze da se vidi ko ze za sta glasao kad se klinke na broj glasova, malo bzv, al ajde.

Ladno PC igraci glasaju za Drago Age, zar ne kontaju da je ovo izbor GOTY za konzole ? :)

Pa znas kako, mulitplatforma je u pitanju. I ja sam to primetio, prvi put u glasanju za PC igru pa sada ovde. Ko da vode neki tihi rat :D

Nego sto se ti uzrujavas, nije tvoj poll :p. Btw. zaboravio si da stavis GT za PSP, generalno je los izbor PSP igara.

Nisam hteo da stavljam nista od igara za handheld konzole, meni je to malo neozbiljno za GOTY.
Mozda sledece godine bolje organizujem, slicno kao ti. Nema sad nas 10000 ovde da glasamo i zanrove i sl.
I ja sam glasoa u PC sobi, za Dragon Age, jedino to i valja za PC ove godine. :)
Ali ako prevlada Dragon Age, brisemo temu. :p

Mislim da je trebao i Borderlands da se nadje na listi... :)
Nisam je igrao ali planiram da je nabavim.
Dobijala je dobre kritike.

Svestan sam i ja problema koji moze da nastane ali mislim da ce sve proci ok. Drugi problem jeste Demon's Souls, mislim da nije trebalo da zavrsi na ovoj listi, jeste igra godine po Gamespotu to stoji. Ali sigurno nece dobiti puno glasova ovde posto nije lako dostupna domacim igracima. Bolje bi bilo da je ostavljena za sledecu godinu ali sta je tu je, sad nema nazad.

Moj glas definitivno ide za Forzu 3 sto se mene tice bez konkurencije je za ovu godinu.

Inace izdvojio bi jos :

Tom Clancy's HAWX (iako se neki kao zale na nju cujem meni je savrseno legla, igra je odlicna pogotovo za one koji vole avione i igre tog tipa,ima odlican izbor aviona, zanimljive lokacije, raznovrsne misije, jedino bi kao manu izdvojio to sto je igra relativno kratka, ima svega 20-ak misija)

PES10 (iako ova igra ima odredjene mane tipa : pomalo neinteligentno ponasanje saigraca u fazi napada, onaj nerealan presing, suvise je lako utrcati sa strane i centrirati...itd, mislim da je ipak sportska igra godine, ima sigurno vise vrlina nego mana, pogotovo Ligu sampiona sto su ubacili to im je pun pogodak, inace Fifu10 jos nisam igrao pa kad je budem probao uporedicu)

Batman AA (iako bas igra i nije moj zanr previse iako se slabo snalazim u njoj sa onim zadacima, zagonetkama i time, takodje mislim da je i kamera suvise preblizu sto zna da iritira nekad, moram priznati da je igra zaista odlicna)

Dirt 2 (takodje je Ok igra verovatno najbolja u zanru arkada, posebno mi se svidjaju prelepa i detaljna grafika, atmosfera igre, one Subaru Impreza-e razne , Mitshubishi Eclipse kao i one reli staze, a ono sto mi smeta je to sto automobili lete uopste nemaju tezinu (iako ponasanje automobila i nije tako lose odradjeno), one Baja staze, one nabudzeni monster track-ovi i one jurilice na ispadanje, ali dobro valjda cu sledece godine docekati konacno pravu rally igru)

Assasions Creed 2 i Cod MW2 mi izgledaju odlicno ali nisam ih jos igrao.

A najveca razocarenja su mi NFS Shift (ocekivao sam da ce bar malo da se priblize simulaciji, osecaj za voznju je i dalje uzas) i NBA 2K10 (mislim igra nije losa ali ocekivao sam dosta vise pogotovo kad sam video 2K9 kojom sam zaista bio odusevljen, 2k10 u odnosu na 2K9 mi izgleda kao igra od pre 4,5 godina)

Svestan sam i ja problema koji moze da nastane ali mislim da ce sve proci ok. Drugi problem jeste Demon's Souls, mislim da nije trebalo da zavrsi na ovoj listi, jeste igra godine po Gamespotu to stoji. Ali sigurno nece dobiti puno glasova ovde posto nije lako dostupna domacim igracima. Bolje bi bilo da je ostavljena za sledecu godinu ali sta je tu je, sad nema nazad.

Pa ista je dostupnost kao i za sve ostale... Samo sto ces naruciti s play-asia.com ili axelmusic.com umesto sa ovih britanskih... Cak je i vreme isporuke isto...

Sto se mog izbora tice, nisam probao U2, AC2 i Dragon's Age ali ne verujem da bi mogle da ugroze Demon's Souls :) U poslednje vreme jedino sam to i inFamous doterao do kraja (DS mi fale jos 3 nivoa i to je to)

AC2 i Dragon's Age cu probati, a za U2 ne verujem (ni original me nije nesto motivisao pa sam odustao skoo na pocetku)

Jel mozete da sredite da tema bude sticky dok traje glasanje ?

BTW vampirbg, U2 moras da igras, magicna igra, i meni je prvi deo bio nista posebno, ali U2 je mnogo bolji u svakom pogledu.

Nabavicu ga najuverovatnij, ali mi se ne zuri (znaci negde na leto ili ako bude neka rasprodaja)...

Prvo DS, pa onda da dovrsim Brutal Legend... Koliko je DS dobar najbolje govori cinjenica da su mi Ninja Gaiden Sigma 2 i Mini Ninjas jos uvek u celofanu, a Tekken 6 sam igrao ukupno 2 puta :) Mozda padne i neki DLC za DS posto mi se ne igraju isti novio ponovo...

Glasao sam za Killzone 2.

Pored njega, najveci utisak su ostavili na mene i Uncharted 2 i inFamous. Ali, KZ2 sam ipak igrao najvise.

posto vise nisam vlasnik ps3, ovo je poslednji put da glasam ;)

ove godine sam na srecu uspeo da nabavim/predjem sve vece naslove.

nisam na samom kraju Assassins creed 2 i MW2, ali smatram da nisu veci hitovi od U2, Kz2, demons souls, infamous etc.....

ali od svih tih (sve su perfektne) koliko god lepi bili u2 i kz2, nekako mi je bolji i jaci utisak ostavio deamons souls.

zato moj glas ide njemu ^ :D

Moj glas ne ide nijednom naslovu na ovoj listi...vec GoW kolekciji! :D

ali to su igre iz godine koja je ne tako blizu 2009 xD

ne budi shashav

ali to su igre iz godine koja je ne tako blizu 2009 xD

ne budi shashav

Kolekcija je izasla u novembru 2009! :D

Pa od navedenih igara, dve sam igrao i po mom misljenju nisu zasluzile da budu GotY...veci utisak ostavlja na mene GoW! Prvi deo sam igrao davno, ali je i dalje odlican. A drugi ce tek da se proba! :)

Ali ako bih odlucivao cisto ovako, rekao bih Uncharted 2!
Prvi deo je bio fantastican, a koliko vidim drugi je jos bolji tako da nema tu puno polemike...,)

Zar je moguce da nas ima ovako malo aktivnih na forumu, tj sobi, 80 ?

81 ali kako sam od navedenih igara igrao samo PES i FIFU ne smatram se kompetentnim da glasam :)

pa zar je malo 80? :)

sracunaj samo koliko ljudi redovno dnevno postuje i videces da je to mnogo manje od tih 80. kad ubacis one koji redovno dolaze i povremeno pisu, nekoliko pc-igraca, vladimira koji igra samo fuzbal i kumove kojima je ispod casti da se bave ovakvim stvarima :D, otprilike to je to, svi su tu :)

a opet, ako pogledas u pc anketi ima oko 200 glasova, sto nije puno vise s obzirom na broj ljudi koji se igra na pc-u u odnosu na konzole.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno