Šta je novo?

Glasanje ... Colin McRae ...

Koji je bolji ?

• Colin McRae 2

Glasovi: 14 19.4%
  • Colin McRae 3

Glasovi: 2 2.8%
  • Colin McRae 4

Glasovi: 41 56.9%
  • Sve tri igre su bezveze!

Glasovi: 15 20.8%

• Ukupno glasača
    72
  • Anketa je zatvorena .

ogio81

Čuven
Učlanjen(a)
22.03.2002
Poena
609
Cao narode,
opklada je u pitanju pa me interesuje vase misljenje u vezi Colin McRae igrice. Al ono sto treba da ocenite je fizika - ponasanje kola na razlicitim terenima, realnost brzine...

Pozdrav !

Poslednja izmena od urednika:
Dodao sam i trecu (Colin 4) i cetvrtu opciju s'obzirom da smatram da se mnogi tako osecaju...

Pozdrav!

PS. Nemoj da koristis forum u kockarske svrhe!

Poslednja izmena:
Najviše volim ovakvu moderatorsku vidovitost...

Po meni je to trojka ili cetvorka, ali sam ipak glasao za trojku, zbog lepse grafike :D

Apsolutno cetvorka.

ps. ovo je moj licni utisak, za trojku, mada sam je odavno igrao, pa mi je mozda ostarilo secanje i cini mi se da 4. ima manji broj poligona na stazi. Necu opet nekoga da ubedjujem ... itd... ;)

...i ne treba da nikoga ubedjujes, ko sam ne vidi!
CMR zivi od stare slave i tri godine nisu uradili NISTA na grafici.
Dvojka se jedva vizuelno razlikuje od trojke i cetvorke.
Uz takvo ignorisanje estetike, j...e mi se kakva je fizika!

Izvinjavam se na maloj digresiji, nastavite "fizikalno" glasanje...

Brate jel kad sedneš u kola da voziš, jel ti se isto tako j..be za fiziku...?

Daj Golube, tvrdnja da ne postoje razlike u grafici izmedju dvojke i trojke je smesna. Instaliraj dvojku i trojku pa uporedi, a ne po secanju.

Po mom misljenju colin 4 je dosta uznapredovao od treceg dela, ako ni po cemu drugom onda barem po ponasanju kola na stazi. U trojci su se kola ponasala kao auto na daljinsko upravljanje (pogotovo na asvaltiranim stazama), dok je u cetvorci to dosta popravljeno. Ni grafika nije losa, ali tu ima jos mesta za unapredjenje. Zvuk me je sa druge strane odusevio, pogotovo zvuk verglanja motora (kada se uniste kola i zacrvene se one tri lampice na brzinomeru). To je moje subjektivno misljenje o doticnoj igri. Pozdrav.

dvojka je meni najlegendarnija...

3ka je po meni u vecini pogleda bolja od 2ke a od 4ke sam igrao samo demo i to je fenomenalno!
Bas je bezveze sto stoji ovo "sve tri igre su bezveze"!

ih, po glasanju 4. je mnogo bolja od 3. Moracu ponovo da instaliram obe pa da se uverim licno da grafika u 4. nije losija... Ako jeste, cekam neki lep reli na pc-ju, kad god stigao...

Igra je graficki napredovala vremenom, pa je u tom pogledu 4. > 3. > 2.
Dok je po fizici raspored malo drugaciji, and it goes like this, 4. > 2. >> 3.
Po ostalim parametrima, podesavanjima u igri i profilima, celom menadzmentu, 2. >> 4. > 3.
Bez quotovanja molim, to je samo moje misljenje.

Voodoo_NBGD je napisao(la):
V-Rally 3 je dno...

Gde nadje sad V-Rally?

A CMR4 je graficki poprilicno napredovao u odnosu na "trojku" (a o fizici da ne pricamo). Znam posto sam posle besomucnog cepanja jedne, odmah presao na drugu i bio je primetan pomak. Iako je engine ostao isti, bolje su refleksije, teksture staze i kola, a posebno mi se dopada led u Svedskoj i kada proletis kroz neku baru na SS3 ili SS4 u Japanu. A i nisam primetio onu senku kola koja lebdi na zidu, kada si recimo u tunelu (nadam se da se ovo nije samo meni desavalo).

Agilni je napisao(la):
Gde nadje sad V-Rally?

Pa Max je spomenuo kako ceka neki lep reli na PC-u... Uglavnom, V-Rally 3 je grdno razocarenje... upropastili su sve sto su kec i dvojka postigli...

Kec i dvojka? Postigli? Pa i to su bile krsh igre...

Anyway, sve CMR igre su mi uzasne, 3 i 4 pogotovo zbog uzasne fizike, automobili se ponasaju kao da su teski 10 kg...

Kao prvo ovde se glasa koja je bolja igra a ne koja ima bolju grafiku :)

Kao drugo kako je Cmr3 bio bolji graficki od cetvorke ? Pa to nema sanse ! U cetvorci je okolis isti kao u trojci ali su zato sve staze uradjene u visokim detaljima koji su u trojci bili prisutni samo na superspecijalcima

@driver (offtopic)
Kako si bre ti presao Cmr4 na xtreme-u kad si rekao da moze da se menja pogled :d ? Na extreme-u moze samo da se gleda iz kokpita, i tesko je do j**a. Mislim da si pobrkao advanced i extreme mod, ne ides uopste kad biras sampionat na 4wd nego imas izdvojen sampionat pod imenom Extreme u listi sampionata (kad ga otkljucas pobedom na advance-u) pored 4wd, 2wd i B class.

max9998 je napisao(la):
Kec i dvojka? Postigli? Pa i to su bile krsh igre...

Anyway, sve CMR igre su mi uzasne, 3 i 4 pogotovo zbog uzasne fizike, automobili se ponasaju kao da su teski 10 kg...

Jesi li probao CMR4 uopste? Osecaj je bitno drugaciji u odnosu na CMR3, a to se ponajvise odnosi na tezinu vozila. Cak i tromo deluju nakon prelaska sa starije igre na noviju, dok se ne naviknes, naravno.

OptiPlex je napisao(la):
@driver (offtopic)
...Na extreme-u moze samo da se gleda iz kokpita,...

Rece mi ortak da ima na netu nekakav mod koji omogucava i druge poglede!

Agilni je napisao(la):
Jesi li probao CMR4 uopste? Osecaj je bitno drugaciji u odnosu na CMR3, a to se ponajvise odnosi na tezinu vozila. Cak i tromo deluju nakon prelaska sa starije igre na noviju, dok se ne naviknes, naravno.

Naravno da jesam; trudio sam se da ga zavolim ali jednostavno ne mogu :mad: Igram cesto Rally Trophy i posle njega svaki CMR je smesan sto se fizike tice - automobili se stvarno ponasaju kao kartonske kutije sa motorom...

Apsolutno se slazem sa Aponen-om.
@max9998 Ako imas takvo misljenje, sta radis na ovoj temi???

loco je napisao(la):
Apsolutno se slazem sa Aponen-om.
@max9998 Ako imas takvo misljenje, sta radis na ovoj temi???

Pa i opcija "Sve tri igre su bezveze!" je u poll-u !

Inace i ja se slazem sa onim sto je Aponen napisao, a potpuno se slazem i sa max9998. Osecaj/simulacija tezine i dalje je daleko od dobre, mana ima jos na pretek, ali su i 2 i 4 ipak dovoljno privatljivi i upotrebljivi, dok je 3 stvarno "van konkurencije".

OptiPlex je napisao(la):
@driver (offtopic)
Kako si bre ti presao Cmr4 na xtreme-u kad si rekao da moze da se menja pogled :d ? Na extreme-u moze samo da se gleda iz kokpita, i tesko je do j**a. Mislim da si pobrkao advanced i extreme mod, ne ides uopste kad biras sampionat na 4wd nego imas izdvojen sampionat pod imenom Extreme u listi sampionata (kad ga otkljucas pobedom na advance-u) pored 4wd, 2wd i B class.

Verovatno sam se za****, ali ne za extreme, nego za poglede...Igrao sam samo cockpit, pa sam mozda utripovao da ima i ostalih pogleda...

Nazad
Vrh Dno