Šta je novo?

Girder <-> Pixelview TV Pro Problem

• Začetnik teme Začetnik teme ubojan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ubojan

Čuven
Učlanjen(a)
27.03.2002
Poena
619
Hteo bih da pomocu Girder-a kontrolisem PC, medjutim problem je u plugin-u za TV kartu Pixelview TV Pro. Naime probao sam i u Girder verziji 3.2 i 3.3 da instaliram plugin, ali se posle njegovog aktiviranja i ponovnog startovanja Girder-a javlja poruka tipa: Da li si siguran da imas odgovarajuci hardver? Naravno, Girder ne reaguje na daljinski, tako da mi je prakticno neupotrebljiv. Znam da plugin za jednu verziju ne radi i na drugoj, ali da ovaj koji sam ja skinuo ( sa oficijelnog sajta ) ne radi ni na jednoj... Ako neko zna za odgovarajuci plugin, bio bih zahvalan da napise gde se moze naci ili da mi posalje na mail jer je mali (~100kB). OS na PC je XP.

[email protected]

Cudi me dosta da ne radi, da li si siguran da imas bas istu karticu za koju je pisan plugin, mozda je neka sitna razlika tipa ova je xt, ona nije ili tako nesto? imao sam nekih takvih problema sa hauppaugeom... prelistaj ako ima neki readme, ako nema idi na girderov forum (koji je btw jako dobar) i zvizni search...
doticnu karticu imam kod brata, pa ako ne uspes nista sam, pokusacu ja...

To je bas ta kartica. Probao sam svasta, ali...

'Ajte ljudi, znam da nismo automatizovana zemlja 🙂 , ali bas me nesto mrzi svaki put da ustajem iz fotelje da promenim kanal.

Moj san: da mi sve bude automatizovano, kao onom debeljku u spotu, valjda I'm so Lazy... ;-)

Jel' ima neki slican softver (koji podrzava pomenutu TV kartu)?

Nazad
Vrh Dno