Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
za winfast sam u srodnom topicu rekao da girder radi vise nego dobro, ali da sam ga ja namestio za mpc, foobar i dscaler...
naravno nadam se da vam je jasno da se PRVO deinstalira (ili bar deaktviira njegov softwer) i da vam treba winfast plugin za girder..
Ja sam ga podesio. Bitno je da kada setuješ komande u prozoru Target selector čekiraš Match invisable tasks i Only send to first match i upišeš 1 u polje pored. Mada imao sam neku verziju BSPlayera sa kojom nikako nisu htela da prorade stara setovanja (čini mi se 0.84), ali kada sam instalirao noviju verziju sve je proradilo.
Da li neko ima mozda testove, objasnjenja funkcionisanja, nesto o cipovima i karakteristikama za Leadtek Win Fast 2000 Expert patrebno mi je za diplomski rad pa ako neko ima neka posalje [email protected] Poz unapred hvala
Upravo sam instalirao Leadtek Win Fast TV 2000 XP Expert, podesio FM i kada sam hteo da posdesim TV dogodilo se neshto krajnje chudno! Dugme "Imput Source" ne funkcionishe ni mishem ni tastaturom ("V"), a sva ostala dugmad rade :crash: :crash: