Mozete to sve posmatrati kao povezano. Atipicno ludilo na nasim prostorima nezabelezeno u svetu je krivo za mnoge stvari medju njima sto bedacimo sto necemo ucestvovati u izgradnji nuklearne centrale, sto Hrvati imaju mnogo vecu dostupnoist raznovrsnim komponentama nego mi, sto su cene u drzavama gde je mnogo veca kupovna moc manje nego kod nas. Sto je ovde toliko mnogo gresaka u komponentama koje ne mogu da se zamene. A tu je i ono sto se svi cude kako mi smemo da izvoljevamo takve stvari. Da se bunimo sto nema ventilatora. Sve je to povezano a glavni krivac je nesto duboko u nama u nekima manje a u nekima vise a najvise u onima koji jos nisu provalili pa misle da je ovde koliko toliko OK stanje.
Sve objasnjeno :Klanjanje , nas narod uvek krivi druge, svi su krivi samo smo mi cvecke naravno nikad se nece obrisati 500 godina pod Turcima , a od tih Turaka umesto da smo preuzeli nesto dobro uzeli smo sve najgore sto se moglo uzeti , gde je sad Turska gde smo mi, koliko su oni slozni , koliko mi. Jedino sto mogu da potpisem i to po cenu zivota cuvenu izreku "Ne daj boze da se Srbi sloze" nikad se nece ostvariti. Takav smo narod uvek gledamo kod komsije u dvoriste a ne gledamo svoje, puni smo mrznje, sujete, zavisti, i naravno inatimo se svima jer smo mi "nebeski narod" nama niko nista ne moze. Bilo bi bolje da se konacno spustimo na zemlju i sagledamo sve aspekte naseg Srbstva i njegovog negativnog delovanja na nasu situaciju, nista pametno nismo napravili za buduca pokolenja, nece nas niko unistiti, sami sebe cemo unistiti i nestati kao narod, sta reci na 18% pdv na bebi opremu to je prvo sto se treba promeniti i potencirati brakove i natalitet koji je u stalnom padu. Sve dok se ne promenimo i prestanemo da budemo ovakvi ljudi kakvi smo sad, da prestanemo da gledamo u tudje dvoriste i malo se pozabavimo licnim stvarima, da konacno pomognemo komsiji a ne da smo srecni kad mu ugine krava
dok se te stvari ne promene nece biti nicega boljeg u ovoj zemlji. Sta ce nam politicari, sami moramo da resimo probleme koje imamo, njih ko ... doci ce oni na red i platice sve sto su ucinili, ali prvo dok se mi kao narod ne sredimo , svaki papak koji dodje na vlast ce nas i dalje ..... u mozak i izbijati nam ovo malo novca sto imamo u dzepovima. Postali smo ko ameri verujemo svemu sta vidimo na TV-u ili procitamo u novinama i to je amin. Ja bih najvise zeleo da se Srbija probudi iz nekog svog vestackog sna, posto do 2020 kako nas najavljuju u cuvenoj Evropi koja verovatno nece ni postojati tad, mi kao narod postacemo manjina u svojoj drzavi i jednog dana cemo nestati. Tada kad se to desi verovatno ce biti na CNN-u breaking news kako je dana 18.12.2021 izumro poslednji primerak srpske vrste i da zapadni zvet moze koancno da odahne, i naravno rekapitulacija Srbstva bi bila svedena na nekoliko minuta, gde bi pustili sve najgore o nama i uvek ce nas se secati po nekim monstruioznim zlocinima i naravno ubediti ceo svet da smo mi krivi za sve moguce ratove, ekonomske krize. Ja sam odavno otvorio oci i znam ko sam i sta sam ali 98% naseg naroda ne zna da nas svi mrze i ako se prave da nas vole. Nikada Srbija nece uci u EU i moramo da se probudimo, da sredjujemo stvari posto kako sam naveo u ovom postu, niko nas nece unistiti sami cemo sebe dokrajciti i nestati.
P.S. Samo sam hteo da napisem Sve objasnjeno i klanjanje ali sam se zaneo
Poslednja izmena: