Panasonic je još gori od Siemens-a. A ni Philips nije ništa bolji, iako u ruci, deluje da ima najbolju izradu...
Ćale je kupio Panasonic-a koji krči od prvog dana, i užasno se tiho čuje. Pojačan je na maksimum.
Kod kuće imam Philips-a (kupljen zbog lepog izgleda i boje koja se uklapala sa policom, žena birala... (?!?)) on s' vremena na vreme gubi vezu sa bazom, ponekad usred razgovora. Na displeju jedno trećina segmenata ne radi. Dalje, kada je zvono na maksimalnoj glasnoći, baterija nema snage da izdrži zvonjavu i čim počne zvonjava, telefon ide u reset. Delimično rešeno ubacivanjem Eneloop baterija. Ali mislim..... :trust:
Kod keve u stanu je Gigaset, tastaturu sam popravljao 10-ak puta. Displej radi delimično. Ali taj je svakako najstariji od svih.
Spomenutog Philipsa sam pokušao nakačiti na bazu spomenutog Gigaset-a. Radilo je delimično. Razgovori i pozivi jesu, ali identifikacija poziva nije, plus što je veza malo malo pa prekidana. Obrnuto takođe, malo malo pa slušalica napiše "searching" te traži bazu.
Kod tašte je Brondi, bio najjeftiniji kada je kupovano. Dojmim se da radi dbez tehničkih problema, ali je plastika u klasi digitrona od 200din iz kineskih radnji.
Sve u svemu, nešto se dojmim da RF module i kontrolere za sve DECT-ove radi jedna ista firma, a to onda svako pakuje u svoja brandirana kućišta. Trenutno su to najgori masovno proizvođeni tehnički uređaji.