Šta je novo?

Gigaset 4010 Comfort

miha

Čuven
Učlanjen(a)
12.01.2002
Poena
620
Uglavnom sam se odlucio za ovaj telefon (saveti dobrodosli:wave; ) ali...
koliko sam video svuda ga prodaju za nekih 150-160 evra a ja na stranim sajtovima vidjao cene tipa 119 evra :confused:
...a razlika nije za bacanje... ctp;

Znaci GDE? (ako ima negde :( )

Probaj http://www.telephant.co.yu mada sumnjam da imaju neke ok cene...

inache, poshto i ja treba uskoro da kupim jedan od dotichnih Gigaset modela, reci mi zashto si se bash odluchio za Comfort? Ja bih najradije uzeo micro, ali je mnogo skup :( ... ali je i mnogo dobar :)

Aj' daj takodje ako imash neki link ka review-u dotichnih...

Samo da potvrdim, Gigaset 4010 Micro je izvrstan ali veom skup... U pirncipu kada bi nasao neki 2000 ili 3000 iz gigaset serije, zavrsio bi ti posao...

Misha je napisao(la):
Probaj http://www.telephant.co.yu mada sumnjam da imaju neke ok cene...

inache, poshto i ja treba uskoro da kupim jedan od dotichnih Gigaset modela, reci mi zashto si se bash odluchio za Comfort? Ja bih najradije uzeo micro, ali je mnogo skup :( ... ali je i mnogo dobar :)

Aj' daj takodje ako imash neki link ka review-u dotichnih...
Ja sam uzeo Comfort zato sto volim da kucni telefon bude veci.
Razlika izmedju Micro i Comfort serije (osim estetske) je samo ta sto se ovaj prvi moze povezati na PC pa se onda odatle administrira imenik i slicno.
Sta ce ti review, nema boljeg telefona na trzistu :p

miha je napisao(la):
Uglavnom sam se odlucio za ovaj telefon (saveti dobrodosli:wave; ) ali...
koliko sam video svuda ga prodaju za nekih 150-160 evra a ja na stranim sajtovima vidjao cene tipa 119 evra :confused:
...a razlika nije za bacanje... ctp;

Znaci GDE? (ako ima negde :( )

To za 119, zaboravi, to se ne vazi kod nas. :p Javi mi se na 064/112-58-22, 4010 comfort, midnight blue boja, nov sa garancijom. ;)

Aco jel imash vishe tih?

I jel imash mozda Siemens Gigaset 3075isdn ili Gigaset 3070isdn. To su bazne ISDN stanice na koje se kache recimo ovi Gigaset telefoni...

E aco ajde daj ako mozesh na pm ili ovde neki cenovnik...Ja sam ranije bio zainteresovan ali sam dobio iz dijaspore mnogo dobru spravicu...Medjutim sad mi je potreban bar josh jedan a mozda i dva komada...Znachi nije mi bitno da je fon najnovije generazije i te fore...Znachi ako imash neki spisak obavesti...Poz

Ja imam Gigaset 2060 ISDN i imam jednu slusalicu (mislim 2000c). Baza podrzava do 8 komada i kakva je verovatnoca da ja sada na nju zakacim 4000 micro slusalicu?

Aco, i meni cenovnik :D

Update:
pronasao sa na http://www.videofon.co.yu/siemens/slusalice4000.htm da moze da se prijavi na seriju 2k i na ISDn znaci definitivno ce da radi.

Ono sto me sada interesuje jeste kako se ocitavaju propusteni pozivi? Na ovoj 2000c slusalici je bas smor (otvoris vezu, ma ako ima neki meni koji ne znam da procitam :) znaci da imas propuste poziv, pa udjes u njega i sve je uzasno sporo. Mnogo je bolje reseno na Panasonic telefonima eg model 1700)

PJ, ti imash ISDN? Reci mi, preko kog provajdera idesh na net, i jel ti u poslednje vreme puca veza mozda?

Chisto da vidim da li je do mene, ili do yubc-a pa da ih zovem i da im :cuss: :cuss: :D

Mrzi me da Vam svima pisem na PM. Trenutno ima 4010comfort, 4010S micro i 4170 ISDN bez slusalice. Koga zanima cena nek zove, a nema nigde jeftinije. :beat:

Da ti prodam ja moj za te pare? Iskreno, presao bih na neki panasonic DECT... Mozes da dodjes, pogledas, odlucis... imam ga vec godinama...i tek kada se pojavio, kostao me je 290DM, ali to je bilo kada su bile marke, a sada je sve otislo u PM... Mislim da garancija vise ne vazi, ali nema ogrebotina, nije ispadao, i sl.

Aca je napisao(la):
Mrzi me da Vam svima pisem na PM. Trenutno ima 4010comfort, 4010S micro i 4170 ISDN bez slusalice. Koga zanima cena nek zove, a nema nigde jeftinije. :beat:

Jel imas same slusalice serije 4000? Pozvao bih ja, ali ne znam na koji broj :)

Re: Re: Gigaset 4010 Comfort

Aca je napisao(la):
To za 119, zaboravi, to se ne vazi kod nas. :p Javi mi se na 064/112-58-22, 4010 comfort, midnight blue boja, nov sa garancijom. ;)

Evo PJ, javi se ovde.

Vrh Dno