Šta je novo?

Gigabyte z170n gaming 5 problem sa m.2 ssd

hunder

Slavan
Učlanjen(a)
06.12.2008
Poena
465
Ploca ima na sebi m.2 slot ali malo malo pa pukne win i nece da ga prepozna u biosu. Jedino resetovanjem biosa ga prepozna. Instaliram novi update sa f5 na f20 i tu je kraj bilo kakvog vidjenja m.2 ssd-a. U podesavanjima nisam nasao bilo sta vezano za m.2. Ako je neko imao sl molim za pomoc.

Giga je poznat po BIOS problemima.. probaj neki BIOS izmedju f5 i f20.
Ili predji na ASUS :d

Nema izmedju,f5 pa f20 :) *** da mi je sadasnja pamet nebih nikad uzeo gigabyte.

Nema "ili" postoji samo PREDJI NA ASUS.

Ja bi to vratio u prodavnicu, pa nek oni provere (ako imaju m.2 ssd) i kad kazu neispravno, trazio zamenu za neku drugu plocu, neku asus...
Siguran si da nije do m.2 ssd-a problem?
Ako sam dobor shvatio ostalo radi samo ne vidi m.2 ssd?

MOZDA je dobro ne spominjati da je radjen update bios-a... odma ce biti "nisi znao sta radis, pogresio si, ovo/ono, ne vazi garancija...".

Poslednja izmena:
Radi ssd normalno preko adaptera na sata 3. Ploca nesto zeza ili ja ne mogu da nadjem kako da podesim. Zanimljivo je da u biosu nema ni jedne stavke vezano za m.2 ssd

MOZDA je dobro ne spominjati da je radjen update bios-a... odma ce biti "nisi znao sta radis, pogresio si, ovo/ono, ne vazi garancija...".

Ako se dobro secam,mada nemam sad pri ruci GA kutiju,neki proizvodjaci stavljaju na nalepnice koji je BIOS na ploci... znam da sam na Biostar kutijama video...

Vrh Dno