Šta je novo?

Gigabyte z170n gaming 5 problem sa m.2 ssd

hunder

Slavan
Učlanjen(a)
06.12.2008
Poena
465
Ploca ima na sebi m.2 slot ali malo malo pa pukne win i nece da ga prepozna u biosu. Jedino resetovanjem biosa ga prepozna. Instaliram novi update sa f5 na f20 i tu je kraj bilo kakvog vidjenja m.2 ssd-a. U podesavanjima nisam nasao bilo sta vezano za m.2. Ako je neko imao sl molim za pomoc.

Giga je poznat po BIOS problemima.. probaj neki BIOS izmedju f5 i f20.
Ili predji na ASUS :d

Nema izmedju,f5 pa f20 :) *** da mi je sadasnja pamet nebih nikad uzeo gigabyte.

Nema "ili" postoji samo PREDJI NA ASUS.

Ja bi to vratio u prodavnicu, pa nek oni provere (ako imaju m.2 ssd) i kad kazu neispravno, trazio zamenu za neku drugu plocu, neku asus...
Siguran si da nije do m.2 ssd-a problem?
Ako sam dobor shvatio ostalo radi samo ne vidi m.2 ssd?

MOZDA je dobro ne spominjati da je radjen update bios-a... odma ce biti "nisi znao sta radis, pogresio si, ovo/ono, ne vazi garancija...".

Poslednja izmena:
Radi ssd normalno preko adaptera na sata 3. Ploca nesto zeza ili ja ne mogu da nadjem kako da podesim. Zanimljivo je da u biosu nema ni jedne stavke vezano za m.2 ssd

MOZDA je dobro ne spominjati da je radjen update bios-a... odma ce biti "nisi znao sta radis, pogresio si, ovo/ono, ne vazi garancija...".

Ako se dobro secam,mada nemam sad pri ruci GA kutiju,neki proizvodjaci stavljaju na nalepnice koji je BIOS na ploci... znam da sam na Biostar kutijama video...

Nazad
Vrh Dno