Šta je novo?

Gigabyte u NS ??

• Začetnik teme Začetnik teme Pablo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Pablo

Čuven
Učlanjen(a)
20.12.2006
Poena
500
Zanima me gde u Novom Sadu da nadjem Gigabyte ploche ?? Konkretno me zanima model GA-EP31-DS3L - to je ona najjeftinija sa P31 chipsetom. Moze i neka bolja ali da nije puno skuplja. I u obzir ulazi samo Gigabyte zbog toga shto mi treba za Hackintosh a Gigabyte su najbolje podrzane.

:wave:

Javi se na pm moze sve od Gigabyte-a da se naruci... trenutno te ploce nema da se nabavi al nesto drugo moze da se sredi...

Josh neko ??

Koliko znam, većina vuče iz DirectLink-a i EWE-a, prošetaj malo po maloprodajama, vidi šta gde ima...

u pixelu ima u cenovniku i bilo je na lageru zadnji put kad sam bio (davno |))

Koji je website EWE-a i Pixel-a ??

Ako te zadovoljava Gigabyte Intel MB GA-P31-DS3L, znači ne EP, samo P, Info Centar

Poslednja izmena:
^^
Koja je razlika izmedju one sa E i one bez ??
Vidim da ova sa E podrzava 4 GB a ona bez 8 GB ??

I koji je site info centra ?

Ja ti predlazem da idesh na malo skuplju GB GA-P35-S3G. Chitao sam na netu da se vrlo fino klokuje, a i da se dobro slaze sa Wolfodale-om.

Razlika izmedju P i EP je u 1600FSB supportu, shto u principu ima i obichna P uz BIOS flash :wave:

GA EP ploce podrzavaju opciju stednje energije tako sto iskljucuju faze napajanja CPU-a, dok ploce sa P oznakom to ne mogu

Ada Kompjuters ima na spensu ali bolje idi na Klisu ulica Siriška,ako uzimas za keš ima uvek pogodnosti.

Nazad
Vrh Dno