Šta je novo?

Gigabyte Silent Pipe II

Yep, meni se ovo cini najbolji izbor za temp, a uzjedno je i najjaca u silent varijantama.
Extra su vam temp, bwe, nisam video manje na aktivnim karticama.

evo josh jedna temp-45.7 stepeni posle oko 2 sata igranja Carbon-a,sve na max,ja sam zadovoljan...:)

A jel' mozda neko izmerio potrosnju, ozbiljno?:)
Tipujem da nije iole mala.

Heh...meni je Gigabyte Silent Pipe 7600GS AGP, 75 stepeni na idle...a otišla je na 100 posle sat vremena NFS Carbona... Zbog čega je ovolika temperatura?
Da nije napajanje preslabo? DTK 300w?

Heh...meni je Gigabyte Silent Pipe 7600GS AGP, 75 stepeni na idle...a otišla je na 100 posle sat vremena NFS Carbona... Zbog čega je ovolika temperatura?
Da nije napajanje preslabo? DTK 300w?

Ja ne znam gde si ti kupio tu silent pipe za AGP, kad sam ja kupovao bas sam trazio i nigde nisam nasao ili mozda i jeste neki ultra mali silent pipe ubudzen u ogroman pasivni hladnjak :) enivej meni je u idle temperatura kao tebi mozda par stepeni manja a posle igranja doticne igrice oko 85-89... Inace kuciste mi je samo sa jednim ventilatorom+na proc koji je overklokovan(box cooler) kad poteram ove dodatne ventishke opadne temperatura drasticno(12cm "uduvach :D) i 8cm (izduvach) :D

Heh pa da to sam i mislio, nema pipe-a samo pasivno hlađenje.. :D

OK znači ipak nije bas previše strašno kod mene...Sutra uzimam LC Power 420W napajanje pa javljam utiske... Ono bi trebalo da je u rangu Chiefteca iz boljih dana... :)

Ripper, moguce je da su u pitanju verzije ForceWare drivera.
Meni je do 91.47 javljalo 50-60*C na 7300GT, a sa 93.stavec 70+ *C :D

U pitanju je bilo slabo napajanje... LC Power 400W je tiho kao tišina sama u kombinaciji sa 2 Chiftecove 80mm koji prave promaju >>> GF7600GS 50stepeni tj 25 stepeni manje! EXTRA!

Nedja je ponudio jako dobru karticu za cenu GB 7600GT SPII, tako da sam se odlucio za nju - ASUS 7800GT TOP Silent.
Temperature <50*C pri gledanju DivX-a/DScaler, pa i <40*C full idle. Jako zadovoljan!

(Moram da priznam da sam je kod mene i ovih dana otvoren prozor, tako da je relativno hladno, a i kuciste ima odlican air-flow.
Tokom vikenda nameravam da sklopim novu mashinu koja je potpuno silent, pa javljam celokupne usitke.

/wave

Nazad
Vrh Dno