Šta je novo?

Gigabyte radeon hd 2600 pro

ronin71

Slavan
Učlanjen(a)
29.12.2007
Poena
304
Uzeo sam je danas nisam dobio uz nju originalni disk , nikako ne uspevam da instaliram drivere. Pokusavao sam sa novim 8.3 i nije kako treba , sa starijim 7.8 , 7.9 , 7.10 , 7.12 , 8.2 i ne . Ima li neko da je imao ovakav problem pa da moze da mi pomogne. Probao sam i omega drivere. Problem je sto u catalyst nikao ne dobijam opciju za osvetljenje slike , ne izlazi preview.

Cekaj, ali kakav je to onda problem ako samo ne dobijas opciju za osvetljenje slike? Mislim, ako nisi uspeo da instaliras drajvere onda bi jedva pomerao i prozore po desktopu.

Da , ali kada su instalirani kako treba imas sve opcije za stelovanje, znam na prethodnim grafickim koje sam imao.

Uspeo sam ali tek sa driverima 7.7. E sada je problem tv out nikako da proradi.

Evo da se nadovezem na covekov problem sa 2600pro kartom. Kod devojke na kompu sam juce ubacio Power Color 2600Pro u AGP varijanti. Problem je sledece prirode: Na hardu su instalirani i XP i Vista, u XP-u nije bilo problema sa instalacijom drajvera i sve radi ok. Medjutim u visti kada se instaliraju drajveri sa Cd-a u device menageru i dalje ostaje onaj zuti uzvicnik i karta ne funkcionise kako treba, Vista joj daje ocenu 1, nemoguce je podesiti rezoluciju 1440x900 (19" Wide). Ne znam sta je u pitanju. Skinuti su i najnoviji drajveri sa sajta proizvodjaca 8.1 ali problem je i dalje tu. Dakle instalacija drajvera prodje ali kao da nije kompletna i to samo u Visti.

Svaka sugestija je dobrodosla.

Unapred hvala. Pozdrav

Evo da se nadovezem na covekov problem sa 2600pro kartom. Kod devojke na kompu sam juce ubacio Power Color 2600Pro u AGP varijanti. Problem je sledece prirode: Na hardu su instalirani i XP i Vista, u XP-u nije bilo problema sa instalacijom drajvera i sve radi ok. Medjutim u visti kada se instaliraju drajveri sa Cd-a u device menageru i dalje ostaje onaj zuti uzvicnik i karta ne funkcionise kako treba, Vista joj daje ocenu 1, nemoguce je podesiti rezoluciju 1440x900 (19" Wide). Ne znam sta je u pitanju. Skinuti su i najnoviji drajveri sa sajta proizvodjaca 8.1 ali problem je i dalje tu. Dakle instalacija drajvera prodje ali kao da nije kompletna i to samo u Visti.

Svaka sugestija je dobrodosla.

Unapred hvala. Pozdrav

To je zato sto noviji drajveri nemaju ugradjenu podrsku za agp modele 2600 i 2400 kartica.Na amd/ati forumu ih dosta pljuju zbog ovoga.Resenje bi ti bio skidanje nekog modovanog drajvera, ili nekog starijeg koji ima tu podrsku.A sto se tice sajta proizvodajaca oni cesto po navici stave drajvere za sve modele i ume da se desi da za neki model upadne i neodgovarajuc drajver sto se najverovatnije tebi desilo.

Da li si probao da instaliras drajver preko device managera?
Ako ti tada kaze da nije nasao drajver za odgovarajuci hardver onda ce ti trebati drugi drajveri...

EDIT: Mogao bi da probas ovo
Ako to ne uspe mozes da probas i ovo

Poslednja izmena:
To je zato sto noviji drajveri nemaju ugradjenu podrsku za agp modele 2600 i 2400 kartica.Na amd/ati forumu ih dosta pljuju zbog ovoga.Resenje bi ti bio skidanje nekog modovanog drajvera, ili nekog starijeg koji ima tu podrsku.A sto se tice sajta proizvodajaca oni cesto po navici stave drajvere za sve modele i ume da se desi da za neki model upadne i neodgovarajuc drajver sto se najverovatnije tebi desilo.

Da li si probao da instaliras drajver preko device managera?
Ako ti tada kaze da nije nasao drajver za odgovarajuci hardver onda ce ti trebati drugi drajveri...

EDIT: Mogao bi da probas ovo
Ako to ne uspe mozes da probas i ovo

Druze hvala na trudu da mi pomognes.Upravo ti simptomi su bili u pitanju. Medjutim evo pre 10-ak minuta mi je javljeno da je problem resen. Kad odem tamo i vidim sta je resilo problem postovacu ovde ako jos neko bude imao ovakvih problema.

Pozdrav i ziv bio.

Nazad
Vrh Dno