Šta je novo?

Gigabyte mika m2

cvetko_a

Slavan
Učlanjen(a)
17.02.2007
Poena
320
Interesuje mečisto da se ne zeznem Vaše mišljenje o ovom telefonu jer može se nabaviti za 160e.
Ili barem bilo kakvo iskustvo u vezi Gigabajtovih telefona....Da li je to telefon ko oni Kinezi ili je baš u pitanju
firma Gigabyte.....I pre svega zašto toliko niska cena??ili stvarno malo zbunjujuće pa mi zato treba neki odgovor ili savet tipa
DAli Da uzmem ili NE.
http://www.gigabytecm.com/en/goodscontent.php?id=255

Ja sam uzeo Gsmart Arty A3, slicni su modeli, moj ima manje ram memorije, slabiji ekran, hardver je identican, kao i baterija. Sta znam, drzi 1 dan uz ucestalo koriscenje. Uzeo sam ga uz dvogodisnju garanciju za 130e. Od mana bih naveo jacinu zvuka u slusalici, slabije se cuje sagovornik. Automatsko osvetljenje mu nije bas najbolje podeseno, u mraku cesto menja jacinu pozadinskog osvetljenja. Kompaktan je, solidne izrade, kit-kat tecno radi, ne koci, ne baguje. Uz njega dobijes, dve folije i battery cover u crnoj i beloj boji.

Uzeo sam ovaj telefon uz njega dobio još jednu belu masku,slušalice,zaštitnu foliju za ekran i punjač.
Posle 7 dana korišćenja mogu reće sledeće:
Za te pare nema bolji garantovano,veoma je brz ekran je odličan kao i odziv,prednja kamera je super,
baterija može da izgura 2 dana...ako koristim stalno wifi i internet onda 1 dan.Zadnja kamera je dobra...
Mane:
stvarno neznam koje mane da nabrojim kada telefon košta 15999....
Za taj novac ovaj telefon nema mane....
Možda je nedostatak podrška zajednice (foruma)

Uzeo sam ovaj telefon uz njega dobio još jednu belu masku,slušalice,zaštitnu foliju za ekran i punjač.
Posle 7 dana korišćenja mogu reće sledeće:
Za te pare nema bolji garantovano,veoma je brz ekran je odličan kao i odziv,prednja kamera je super,
baterija može da izgura 2 dana...ako koristim stalno wifi i internet onda 1 dan.Zadnja kamera je dobra...
Mane:
stvarno neznam koje mane da nabrojim kada telefon košta 15999....
Za taj novac ovaj telefon nema mane....
Možda je nedostatak podrška zajednice (foruma)

Jedina mana ovog telefona je sto je toliko dobar da se rasprodao u jednom danu a potraznja na globalnom nivou je tolika da ga verovatno nece ni biti u skorije vreme. Jedino sto sam uspeo da nadjem je slabiji model Arty A3 u hendy shopu za paprenih 19.990 dinara sto je preskupo ako imamo u vidu da je Mika M2 u winwinu kostao 15.999 dinara taj jedan dan.

Vrh Dno