Šta je novo?

Gigabyte K8N-E misljenje o OC ?

Integra032

Slavan
Učlanjen(a)
27.10.2007
Poena
319
Dakle ja sam newcomer u OC i zanima me vase misljenje o mogucnostima ove ploce?Ortak kaze da se ne igram sa njom jer su navodno "meke"i lako mogu otici u vecna lovista😀 Cpu je Amd Athlon 64 2800 (Clawhammer core 1,81Ghz default)Ram:Corsair DDR400 184-pin CL2,5 512Mb i Apacer 512mb takodje CL2,5 doduse onesided ali se lepo"slazu"ovako laicki gledano😀Dodao sam Cooler za CPU Gigabyte GH-ED821-LC koji je uradjen za socket 754 i 939,kao i Fx55 do 4Ghz 🙂E sad komp radi ok ali ja bi voleo da izvucem jos nesto iz njega posto sam bacio oko na Palit 8600Gt grafiku a novi Mcrae Dirt je zahtevan jako i...ma kapirate me:smoke😛ostupak znam tu vas necu daviti samo misljenje DA ili NE jer uvek sam se plasio zbog ploce da sam bio pametan ko sto nisam i kupio onda Abit igrao bi se sa OC ovako Vasi saveti?🙂

Nikakvo poboljsanje ti OC tvoje masine nece doneti u DIRT-, kao i bilo kojim drugim igrama. Jednostavno, CPU ti je preslab kao i graficka. Za igre polako postaje "a must" dual-core procesor. Prodaj to sto pre i predji na E2160/2180 + 2GB RAM-a i npr. 8800GT ili Palit 8600GT Sonic+ ako nemas mogucnosti za 8800GT 😉

Poslednja izmena:
Matori sve te ja kapiram ali evo ovako ortak ima Athlon 3200 Venice i on prvo hoce da menja grafiku sada ni jedan ni drugi nemamo trenutno keša ja sam svestan da je ovu moju mašinu pregazio zub vremena i u planu je dual core da menjam možda čak i quad jer do proleća kada ću skupiti nekih 400evrića i zavalim ovo za 250ak(ako naleti pacijent)ću moći da kupim daleko više muzike za manje para složićete se svi ovde🙂jedno znam sigurno GIGABYTE neću držati ni hemijsku olovku na desku😀Pročitao sam sve vezano za K8N-E i mrzim što ste u PRAVU ama baš sve!!!U principu ploča meni radi stabilno ali imala je par bagova kod instalacije Xp me je**lo to što mi je sama otključavala RAID mod u Bios-u iako ja to niti sam dirao niti imam 2 harda rešio sam to ali da je "čudna"sa Bios-om TO JE 100%tačno!Neću je klokovati da bi imao sa čim da dolazim ovde i "učim"od Vas!RESPECT SVIMA!

Mozes eventualno da probas da kloknes graficku sto vise, to ce ti doneti vise od OC proca...

Nazad
Vrh Dno