Šta je novo?

Gigabyte (i sve ostale) 4850 - prvi utisci

ljudi sveze sam kupio gigabajtovu 4850 sa zalmanom i jos je nisam ni posttavio a vi mi ubiste zelju u pojam: "greje se, bucna je" :))))))
e stvarno o ste ccccc.....
Pa na leru nije bucna - al' se greje :)

A kad pokrenes neku igru - e onda je i bucna i vruca :d:d:d

ovo uopste nije istina. Gigabajt (kao moj) sa zalmanom ima fiksan broj RPM-a, isto se cuje u leru i u 3D modu i karta je hladna ko spricer. A to kako se cuje...paaaa...ja sam brze bolje skinuo taj zalman i stavio aftermarket cooler.

Pricam bre u globalu za 4850, standardna prica za fabricke single-slot kulere... mislim da se on tih prica naslusao, i zato i reagovao :)

pa ne znam na sta je on mislio, meni se ucinilo da je on pricao o bas ovom, a ti takodje :p

nesporazum bre ! :wave:

Tema se zove "Gigabyte (i sve ostale) 4850 - prvi utisci" :d:d:d

BTW, sad malo prosvrljah forumom, i dodjoh do saznanja da je tvoj Gigabyte HD 4850 ni manje ni vise onaj sa Zalman-om VF830...
Imao sam 8800GT iste firme sa identicnim cooler-om i reci cu samo - auuuuu... :)

Ono, jes' da je karta (4850, 8800GT... bilo koja) 'ladna k'o spricer... al' sto ono sr@nje urlaaaaa...
A nikakva kontrola fana ne postoji, nista soft, nista drajveri, Riva i sl., samo kacenje na neki 3rd party fan kontroler ili seckanje zica... strasno.

E sad si me prosvetlio :p

pa jel vidis sta stoji u moja masina ? Nabio sam mu coolvivu...Mislim, sve i da je referentnog dizajna nabio bi joj coolvivu. Svaki 4850 po meni zahteva aftermarket hladjenje.

Poslednja izmena:
E sad si me prosvetlio :p

pa jel vidis sta stoji u moja masina ? Nabio sam mu coolvivu...Mislim, sve i da je referentnog dizajna nabio bi joj coolvivu. Svaki 4850 po meni zahteva aftermarket hladjenje.
Ma znam bre i to za CoolVivu, sve sam procitao :)
Vise nije samo 'ladna, sad je i tiha i 'ladna :d

P.S. A platio si je "~1700 din" :D:D:D

platio sam je manje, ali po kursu 75 :p Za sve skupa zapravo trazim manje nego sto sam platio i osetno manje nego sto trenutno kosta.

pomoc

Jel ovo normalno? :(

ps:1208x1024

Poslednja izmena:
jeste jer ti je procesor preslab za tu graficku...

ufff,i sad dok kupim novi procesor ova kartica ce vec biti prosek :wall: malo mi fali da puknem i kupim konzolu ali nisam jos toliko ocajan :p samo sam hteo sa vidim da nije nesto do kartice pa da je zamenim,nesto mi se mnogo mala cini,a nisam ni jedan review uspeo na netu da nadjem za nju :trust:

Overclockuj procesor na nekih 2.8-3.0Ghz i imacesh dosta veci scor.

super, i dalje je to :banana: ali ne ova sto igra :p Na c2d bi imao oko 12000 :d

Poslednja izmena:
svaka chast ali kakve to veze ima sa temom?

ma jok mislio sam na uporedjivanje procesora i toga koliko bi imao sa nekim drugim procesorom

pa ima veze onda i moj post posto, kao i post chinaskog, direktno coveku odgovovara na pitanje "da li je ovo u redu", stim sto je moj post imao i malo podsmeha, ali mislim da je za nekog ko ne zna zapravo vredan kao nadovezivanje na informaciju koju je chinaski vec dao.
Ako ne umes da budes konstruktivan i da citas kako je napisano bez sujete - bolje nemoj nista ni pisati ;)

edit: upravo i jeste stvar u uporedjivanju procesora posto samo sa time i ima veze. Sa mojim cpu ta karta je davala 13500 markova ;) Kad ustedis malo na cpu i jos manje na ploci dobijes tih 9000. To je to. Sta nije jasno?

Poslednja izmena:
to shto apsolutno nema veze sa temom, kao da neko postavi skor read/write svoje memorijske kartice i onda neko kazhe kupi iphone njemu ne trebaju kartice, totalna nebuloza.

nisam ja pocheo ot :)
btw. stvarno dobar oc

Nazad
Vrh Dno