Šta je novo?

Gigabyte GSmart Arty A3 Dual SIM

Meni ovo lepo izgleda. Jedino bi bilo lepse da ima 2GB RAM-a, ali mislim da i ovako opravdava cenu. Nadam se da je neko vec probao ovaj aparat i da cemo uskoro imati prilike da ovde procitamo prva prakticna iskustva.

Ja sam ga kupio pre neki dan, prvi dan mi je bio odlican dok nisam skontao da sagovornika u slusalici tiho cujem, zvucnik probija i krci. Ajde to i nekako, nego kada ga polozim na krevet dugmici u dnu ekrana uopste ne funkcionisu. Tacnije levi i desni, srednji radi ok. Kada ga uzmem u ruku sve funkcionise dobro. Kada je na stolu, tj tvrdjoj podlozi, radi. Sada sam uzeo kineza da bih jeftinije prosao i nikad vise. Srecom pa imam garanciju.

Poslednja izmena:
Izrada telefona je dobra, ne skripi, utegnut je fino. Moram reci da sam pre ovog telefona imao huawei g300 i LG G2. Huawei je imao premalo memorije i uvek je kocio i bagovao iako sam prosecan korisnik. LG je bio telefon ciji potencijal nisam mogao maksimalno iskoristiti i imao sam osecaj da sam bacio novac. Na kraju sam ga prodao. Jedino mi zbog kamere bilo zao. Ovaj gsmart ispunjava sve moje prohteve sem kamere po mraku, tu je dosta losiji i od alcatel idol 6030d.
Kit kat kod ovog gigabyte fona radi bez ikakvih problema, odziv je odlican i za sad mi nijednom nije stucnuo. Kad ga akas na punjacu dosta se ugreje. Baterija mi opusteno izvuce i 2 dana. Doduse, prvi dan kad sam ga arcio ceo dan, ispraznio se do veceri.
Igrice ne igram, pa ti ne mogu nista reci u vezi toga. Skinuo sam antutu i dao je rezultat 17200. Internet sto je meni najbitnije radi odlicno sa chrome browserom. Podrzava nazalost samo rad sa 2 prsta istovremeno. Memorije ima svega 4gb, ali ima prosirivu memoriju. Takodje ono sto meni dosta znaci, podrzava dual sim. Idi u Handy i procackaj ga malo, za nov telefon po ovoj ceni tesko da moze bolje. Mozda da dodas jos 30e i uzmes mika m2 koji ima bolju rezoluciju ekrana, vise memorije i rad do 5 dodira istovremeno.
Ako te zanima jos nesto pitaj. Obavezno pre kupovine proveri kvalitet zvucnika, moj krci, pa ga moram reklamirati. Wifi radi kao i svaki telefon koji sam do sada koristio. Igo jos nisam instalirao, ali verujem da i tu nema problema, nisam korstio jos GPS uopste.

Ja sam uzeo Mika M2 gigabajtov i za sada sam zadovoljan i sa ekranom koji je dosta dobar kao i odziv,potrošnja u granicama Androida traje 2 dana bez preterivanja a ako se stalnio nešto pokreće onda 1 dan.Prednja kamera je fenomenalna a i zadnja nije loša to za sada a kasnije videćemo..inače plaće je 15999.din.Mislim da za taj novac nema bolje..

Uzeh danas i ja ovaj telefončić...da li je neko rutovao i uklonio onaj Kineski bloatware?

Bio u slicnoj nedoumici i uzeo na kraju Lenovo. Ovaj ima bolju kameru, ali i manje interne memorije i bez led notifikacije, ostalo je manje vise indenticno. Meni kamera nije bitna, a led notifikacija mi vec znaci, plus duplo vise interne memorije. Pride je Lenovo jeftiniji (mada je A3 cesto na popustu pa ispadne isto) i uz njega ide odlicna gumena zastitna zadnja maska i zastitna folija za ekran.

Pozdrav,
na mom telefonu (GSMART ARTY A3) stalno se pojavljuje u dnu sledeće obaveštenje: telephone is denied to read contacts! Znam šta to znači ali ne znam kako da to uklonim. Nemam problema da koristim imenik, jedino što mi ta poruka smeta jer pokriva donji deo ekrana (i kad pišem poruke i kad čitam sa ekrana). Kako se pojavi tako i nestane... pa se opet pojavi... i tako stalno. Ima li neko ideju zašto se ta poruka javlja i kako da je trajno uklonim?

Jel imate problem da vam telefon stalno signalizira da je puna interna memorija?
Root-ovao sam ga i obrisao sam sav bloatware medjutim isti problem je ostao i dalje.
Na telefonu je instalirano samo par aplikacija.
Jel postoji neko resenje?

Pogledaj data\log direktorujum u root-u..on zna da poraste

Vrh Dno