Šta je novo?

Gigabyte GM-M6800 Dual Lens Gaming Mouse

Zbog cene sam bio extra skeptichan, i bolji je nego sto sam mislio :)

Nego, treba mi hitno jos jedan, i to u BGDu (ovde mi rekli, sledeci najranije u sredu).
Jel zna neko provereno gde ga ima?

Evo sad i mene zainteresovalo...znaci dobio si u Info Centru u NS za tu cenu? Jesu ti dali i garanciju godinu dana?

Garanciju mi nisu dali jer nisu imali tonera u stampacu (!?!), pa ce mi je poslati mailom (?!?).

Ja kad sam bio prosli put, stampac nije hteo da stampa!?! Dok na kraju nisu skontali da je iskljucen :)
Znaci ima navodno garancija 1god? Bilo kako bilo i samo uz fiskalni imas po zakonu 6 meseci garancije, cak i da ti ne stigne garancija mejlom..
Uzecu ga i ja verovatno posto mi za povremeno igranje igara ova bezicna varijanta koju imam bas i ne odgovara...

U Imtelu ga nema vise koliko ja vidim. Jos da je bezicni bio bi ekstra. Mislim na oblik, ne na cenu.

Oblik je slican MS inteli 4 misevima (iliti wireless intelimouse 2.o i wireless optical 5000 - ova dva su ista sa razlicitim imenima). Bezicne varijante kostaju oko 20e i rade vrlo dobro, koristim jedan takav dve godine i sluzi me odlicno. Mozes da proveris, mozda ti odgovara...

27 eura je ovaj 5000, sto znaci da kod mene u Kraljevu nece biti ispod 35. A to mi je malo mnogo za misa. Inace dobro izgleda.

GN-M6800 Prvi utisci:
- Ton klika mi je previse rezak, ali i nisam nesto merodavan jer sam do sad koristio Logitech MX500 star preko 4 godine. Valjda ce malo omeksati vremenom;
- Otpor klika bas prema mom ukusu, osim otpora klika na tockicu koji me trenutno izludjuje - previse tvrd;
- Tockic perfektan - sirok, gumiran i ne cuje se;
- Voleo bih da je za nijansu tezi, ali to je vec stvar ukusa;
- U odnosu na MX500, po defaultu postavlja "dalji" (prednji side taster) taster za "Back". Potrazicu resenje na netu, sigurno se moze ispraviti.

Verovatno bih mu nasao mnogo mana da ga nisam platio 490 din. Ovako je stvarno mocna spravica za smesnu kintu. Najveca zamerka je klik tockicem koji se mora sirovinski pritisnuti, jer sve ostalo ide gospodski. Uostalom, pakovanje je tako da se moze iskliktati kroz plastiku i proceniti - ne odgovara svakom isto. Ostaje jos malo kod mene na probi, pa cu proceniti da li cu da ga zadrzim ili ide kod devojke na komp...

800 dpi na MX400. jeste da je laser....ali mi se mnogo svidja oblik i bas prija....ali srednji klik je ocajan i stalno pogodim onaj drljavi levo/desno skrol umesto srednjeg klika

Ja sam ovaj problem na MX400 rešio tako što sam izvadio feder koji pruža otpor pri pritiskanju točkića - sada je mnogo lakše kliktati točkićem :smash:

Pa City Express je 200 dinara. Opet je to 700 dinara sve zajedno. Opet jeftino.

Ajde pozvacu ih da vidim da li hoce da mi posalju. A inace na sajtu Ewe comp nisam nasao u cenovniku ovaj mis.

Narucio sam ga u ISCom-u. 490 dinara. Vrlo su ljubazni. Sutra ce nadam se da stigne pa cu da javim utiske.

Poslali su mi ga Post Expressom i naravno evo vec treci dan kako ne stize, pa moram da cekam ponedeljak i da se nadam da ce tada stici. Lepo kazem posaljite mi City-om a ne ovom komunistickom firmom, ali ne yebe me niko 2%.

Poslali su mi ga Post Expressom i naravno evo vec treci dan kako ne stize, pa moram da cekam ponedeljak i da se nadam da ce tada stici. Lepo kazem posaljite mi City-om a ne ovom komunistickom firmom, ali ne yebe me niko 2%.

:d:d
Posta im je na 20m, a City je u Velikoj Plani. U tom grmu lezi zec ;)

Moram da saopstim jednu tuznu vest. Mozda samo po mene, a mozda i po sve vlasnike ovog misa - desava se da levi klik "odradi" duplo. Manifestuje se nasumicno. Nekad ga zezam sa 50 klikova i sve radi, a nekad mi u 10 klikova 2-3 odradi duplo.
Inace je ergonmija na visokom nivou, sad mi je MX500 bezveze u ruci. Cak je i klik tockicem omeksao. Mada Logi ne zeza kao ovaj :whip:. A mozda je samo do primerka...

ја га малтретирам већ месец дана и ради нормално. можда си убо неки лош примерак, рекламирај га.

ергономија је одлична, сад ми Rx1000 делује као сапун.

пс: ја сам мој добио у пластичном паковању, чисто да знате.

Konacno mi je stigao! Tj. nije stigao nego sam morao u postu po njega. Yebem ti uslugu. Ali dobra stvar je da me je kosta 505 dinara sa sve postarinom! Ladno su mi naplatili postarinu samo 15 dinara iako sam jasno video sa saltera na onom papiru da pise 190. Ko im je kriv sto su *****i. Stavili neku *****kinju koja prvi vidi racunar u zivotu i morao sam pola sata da cekam dok se ona uci. Ali mi se barem isplatilo.
Mis je ekstra, super lezi u ruci. To su tek prvi utisci jer sam ga instalirao pre 5 minuta.

Konacno mi je stigao! Tj. nije stigao nego sam morao u postu po njega. Yebem ti uslugu. Ali dobra stvar je da me je kosta 505 dinara sa sve postarinom! Ladno su mi naplatili postarinu samo 15 dinara iako sam jasno video sa saltera na onom papiru da pise 190. Ko im je kriv sto su *****i. Stavili neku *****kinju koja prvi vidi racunar u zivotu i morao sam pola sata da cekam dok se ona uci. Ali mi se barem isplatilo.
Mis je ekstra, super lezi u ruci. To su tek prvi utisci jer sam ga instalirao pre 5 minuta.

I posle ti CityExpress bolji :d. Zelim ti vise srece nego sto sam je ja imao. Ide danas na reklamaciju :whip:...

Hvala lepo. Za sada radi super. Mada se devojci ne svidja...kaze "mnogo joj je dzombast". :D hehe

Cisto da obavestim, mis je problematican, ali izgleda samo za mene. Ne znam da li je to generalno pravilo za ovaj mis, ali kod mene se desavaju random dupli klikovi zbog nacina na koji pritiskam levi taster.
Naime, navikao sam na prilicno starog Logija MX500 kome je levi klik vrlo razradjen. Po toj navici sam koristio i ovaj mish. Znaci, ponekad duplo klikne ako se levi klik koristi vrlo kratkim i laganim pritiskom tokom duzeg vremenskog perioda. Kod sebe mogu da simuliram taj problem stalno. Ali, sto bi moj ortak rekao, kada ga "koristim kao muskarac" :d nema problema uopste. Videcu da li moze prst da mi postane "tezi", a ako ne, poklonicu ga...

Poslednja izmena:
Ajd' da nastavim da pricam sa sobom :). Postoji tehnika da se single click-om simulira double click. Ovladao sam tom tehnikom, uspesnost preko 90% i vezbam i dalje.
Treba samo odsecno lupiti po tasteru. Meni se desavalo ponekad i pri normalnoj upotrebi zato sto mnogo oshtro klikcem. Ovo mu dodje kao jos jedna dodatna mogucnost, mogli su i da je izreklamiraju :D. Prilozio sam i snimak (bednog kvaliteta :whip:) da neko ne pomisli da bulaznim ;)...

Prilozi

• Magija.rar
    381.1 KB · Pregleda: 103
Ajd' da nastavim da pricam sa sobom :). Postoji tehnika da se single click-om simulira double click. Ovladao sam tom tehnikom, uspesnost preko 90% i vezbam i dalje.
Treba samo odsecno lupiti po tasteru. Meni se desavalo ponekad i pri normalnoj upotrebi zato sto mnogo oshtro klikcem. Ovo mu dodje kao jos jedna dodatna mogucnost, mogli su i da je izreklamiraju :D. Prilozio sam i snimak (bednog kvaliteta :whip:) da neko ne pomisli da bulaznim ;)...

Evo ja resio da napisem nesto, zao mi mukica da te gledam kako pricas sam sa sobom :d :d :d
Brate, koliko je tebi bilo dosadno :D Salu na stranu, sve u svemu, jesi zadovoljan misonjom?
Gledam i ja da ga kupim, samo se razmisljam izmedju tog zicanog dzidzabajta i bezicnog trust-a...
Devojci odabrao ovog bezicnog trusta, model 15315, kupljen u idei, i neverovatno lepo lezi u ruci i extra sljaka... Mada mi se ne daje 20e za mis, ako mogu da prodjem sa 500 djunti :D:D

dzonika nećeš ga naći za 500 din (toliko je bio u Imtelu dok su imali). Računaj 800 din pa se odluči. Pozdrav

Znam, napisah gore zicani dzidzabajt ;)

Zadovoljan sam misem. Nije bas pravljen za mene, ali je skroz ok. Mislim na levi klik, srednji klik i tezinu. Ako mene pitas, dosta bolji od onog Point of View ili kako se vec zove, koji je bio hit za male pare, a kostao je vise. Enivejz, kad se cena ubaci u jednacinu, odlican izbor...

Uz'o misa :D:D:D
Po meni prelep, jako ergonomican, i extra je sto je gumiran... Skrol je extra, lagan i mekan, samo da bi koristio ''srednji'' klik, mora bas jako da se pritisne... Po meni jedina mana je sto je jako lagan i mozda malo veci (po mom ukusu)...
Ali sve u svemu, mislim da je jako dobra kupovima... Placen 750 dinara, mada je moglo jeftinije 70-80 dinara, al' me mrzelo da se cimam u drugi kraj... Ovako kupljen maltene ispred kuce :D

показала се прва "фалинка", почела да ми се скида фарба поред гигабајт натписа, али није страшно с'обзиром да је подлога црна као и фарба.

Nazad
Vrh Dno