800 dpi na MX400. jeste da je laser....ali mi se mnogo svidja oblik i bas prija....ali srednji klik je ocajan i stalno pogodim onaj drljavi levo/desno skrol umesto srednjeg klika
@mitarus
Gde si ga kupio za 490 dinara?
Pa City Express je 200 dinara. Opet je to 700 dinara sve zajedno. Opet jeftino.
Poslali su mi ga Post Expressom i naravno evo vec treci dan kako ne stize, pa moram da cekam ponedeljak i da se nadam da ce tada stici. Lepo kazem posaljite mi City-om a ne ovom komunistickom firmom, ali ne yebe me niko 2%.
Konacno mi je stigao! Tj. nije stigao nego sam morao u postu po njega. Yebem ti uslugu. Ali dobra stvar je da me je kosta 505 dinara sa sve postarinom! Ladno su mi naplatili postarinu samo 15 dinara iako sam jasno video sa saltera na onom papiru da pise 190. Ko im je kriv sto su *****i. Stavili neku *****kinju koja prvi vidi racunar u zivotu i morao sam pola sata da cekam dok se ona uci. Ali mi se barem isplatilo.
Mis je ekstra, super lezi u ruci. To su tek prvi utisci jer sam ga instalirao pre 5 minuta.
Ajd' da nastavim da pricam sa sobom. Postoji tehnika da se single click-om simulira double click. Ovladao sam tom tehnikom, uspesnost preko 90% i vezbam i dalje.
Treba samo odsecno lupiti po tasteru. Meni se desavalo ponekad i pri normalnoj upotrebi zato sto mnogo oshtro klikcem. Ovo mu dodje kao jos jedna dodatna mogucnost, mogli su i da je izreklamiraju. Prilozio sam i snimak (bednog kvaliteta :whip
da neko ne pomisli da bulaznim
...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari