Šta je novo?

Gigabyte GeForce 7950 GT i kuler !

• Začetnik teme Začetnik teme stefl
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

stefl

Slavan
Učlanjen(a)
17.01.2007
Poena
319
Pozdrav forume,

pitao bih da li je neko menjao kuler na grafickoj karti iz naslova (zalman) nekim pasivnim kulerom, tj. da li postoji takav pasivni kuler (sigurno ih ima, ali ne znam koji ???) i ako ako moze neka preporuka, jer ovaj moj je poceo da sisti i pisti ?!

Pozzzz :smash:

Sad ima na kile karti po oglasima kao sto su 9800GT,4850,4870 itd...
Bolje tapnes tvoju i tu kintu sto bi dao za kuler das za neki tisi model od pomenutih, imas tihu i dosta brzu kartu...

Ta karta nije predvidjena da se na nju stavljaju pasivni kuleri, osim ako na njega neces namontirati koju 8-icu...

Zato sam i pitao, znaci ne isplati se petljati sa kulerima - bolje dodati paricu pa kupiti mladje i tise, pogotovo sto mi igrice i nisu u prvom planu !

Hvala na savetima momci !!! :wave:

Ne isplati se zezati se s tom kartom.... Mogao bi da je prodas za ~30-35e i dodas 20e i kupis msi hd3850 koja je vise nego duplo jaca od nje!:wave:

Poslednja izmena:
Osim ako neces da budzis postojeci kuler, stavis neki drugi vent ili cak stavis drugi kuler (ceo), to je najbolja opcija. 😉

Jer je MSI najjeftiniji i nema referentni kuler! Skoro da je necujan.😉

Bas sam pogledao neka resenja ( COOLER MASTER CoolViva Z1 i sl. ) na YouTube-u, pa mi to stvarno izgleda kao velika " budzevina " a sigurno i kosta , tako da sigurno odustajem od upgrade-a, pa kad stvore " uslovi " , pazaricemo nesto tiho, u svakom slucaju nemam iskustva sa kulerima za graficke, hvala !!!

Pozzz :smash:

Nazad
Vrh Dno