Ima li neko ovu plochu i da li ima neke probleme sa njom?
Ima li neko ovu plochu i da li ima neke probleme sa njom?
Super, uspeo sam da ti zavaljam kradenu plocu iz Nemacke sa laznom garancijom....
Salim se, oce bios da pravi problem, kod drugara na p67 sajberzubu se to desavalo, novi BIOS je resio problem
Trebali bi da izadju neki BETA bios-i, jer si njih probao?
Meni je to resilo problem....
a da ti lepo batalis klok,obzirom da nije bas toliko prost na sendy bridgeu, i lepo clear cmos uradis?
Ja sam lepo spustio memoriju na 1600 i sad radi normalno, treba da se shteluju latencije a mene mrzi sad i oko toga da se zezam, ako neko ima istu memoriju kao ja i sandy neka kazhe koliko je napon stavio i koje latencije za 1886mhz da se ne cimam za dz.
a da ti lepo batalis klok,obzirom da nije bas toliko prost na sendy bridgeu, i lepo clear cmos uradis?
A kako radi kad je cpu na 3.3ghz lepo se podizhe sistem nema gashenja? Jel bolji f3b ili f3d?Ja koristim F3b i nemam problema. Velika je verovatnoca da je nesto sa memorijom u tvom setovanju,cim sada radi na 1600 MHz.
gigabyte ploce se tako ponasaju kad je nestabilna.
tipa .... prevelik OC komp zabada pri dizanju ... i vrti u krug ... iskljucis napajanje sacekas par sec .... vratis i ploca butuje na def vrednostima .....
*** vezbaj ... ili spalis nesto ili naucis da OCujes![]()
Koju memoriju koristish?
Nema shanse da namestim da bude stabilna na 1866 hoce ali kad je procesor na def 3.3ghz chim stavim x45 4.5ghz onda nece da pali komp iz prve upali pa par puta sam ugasi i onda krece da botuje a kad je na 1600 4.5ghz onda lepo pali iz prve ne znam koji je to fazon?
faco, kad si dizao memoriju, da li si me poslushao i podizao qpi/vtt i system agent voltage? bez toga ne moze ni na 1866, samo na 1600, a kamoli na 2133
Jesam ali ne vredi nece iz prve da se pali kad je 1866 a kad je na 1600 pali iz prve, evo vec 2 dana pokushavam i nema shanse da je namestim na 1866
mozda i previshe ochekujesh od tog exelerama, ***, ipak je 1600 cl9 i to verovatno jedan od loshijih. ja dodushe jesam cherechio ud5, ali ne bi trebalo da je neka velika razlika izmedju nje i ud4 i da ona ima takve tripove, a ud5 nema.
probaj sa nekom drugom memorijom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari