Šta je novo?

Gigabyte GA-P67-DS3-B3

mmsandi

Slavan
Učlanjen(a)
29.01.2010
Poena
420
Ima li neko da zna za ovu plocu moze li kako da se namjesti da boot-uje sa USB-a? Ima nekih 4-5 opcija za boot sa USB (FDD, ZIP, HDD...) ali ni sa jednog ne mogu pokrenut flash-ku.

Pokusaj da pod hdd boot priority podesis da ti fles bude prvi. Ako ni tad nece, ili nije kompatibilan sa plocom ili nije butabilan.

Ma radi sa drugim maticnim plocama, ali sa ovom nece. Probao sam i to, ali nece.

Koliko muke sa ovom plocom! Nabavio CD ROM i nece ni Win7 ni Win8 da se instaliraju. Na oba zapne na 'Getting devices ready', sve trikove sam probao i nece. XP se instalira bez problema, ali mi ne radi Airlive-ov WL USB i ne mogu imati net na racunaru.....

Jel najnovija verzija BIOS-a?

I to sam stavio. I ponadao se da ce se instalirati 8-ica, samo je umjesto da se zablokira na 70% 'getting devices ready' presla do 80% i tu stala. Samo koliko da mi da malo nade.

Jesi probao samo sa x64 verzijama? Ako jesi, probaj sa nekom sedmicom x86. Neki procesori, a i maticne, prosto imaju problema sa 64-bitnim sistemima.

Kada ti tako stane,samo izbaci disk i ponovo ubaci,nastavice gde je stao.

Jesi probao samo sa x64 verzijama? Ako jesi, probaj sa nekom sedmicom x86. Neki procesori, a i maticne, prosto imaju problema sa 64-bitnim sistemima.

Win 7 samo imam x64, ali Win8 sam probao x32 jer ima samo 2 GB RAM-a i otprilike na isto mjesto ukoce.

Kada ti tako stane,samo izbaci disk i ponovo ubaci,nastavice gde je stao.

Probao i to, ali nece. Cim staje na isto mjesto i na 7 i na 8, neki compatibility problem postoji sa nekim uredjajem. A samo sam osnovno stavio, cak sam probao i bez tastature i misa.

Povadi sve komponente koje nisu neophodne za rad i probaj onda. Ako imas mogucnost, probaj sa drugim hdd-om i drugim kablom za njega.

Kao sto pise u prethodnom postu probao samo cak i bez misa i tastature. Da je do kabla valjda se ne bi ni XP instalirao, a HDD imam samo taj.

probaj a drugom memorijom ili ako imas vise modula samo sa jednim po mogucstvu da provereno znas da je ispravna

Nazad
Vrh Dno