Šta je novo?

Gigabyte GA-M720-US3 ima li je ko?

ja sam cuo da ta ploca nema tu opciju u biosu... hmmm.... izgleda da je neko dobro lupio...

a koju je bolje uzti, ovu ili GA-MA770-UD3?

moze li mi neko prevesti ovo
Note: Due to AMD AM2+ CPU limitation, memory module DDR2 1066 or above speed is only supported by 1 dimm per channel.

edit: jel ova ploca uopste ima mogucnost otkljucavanja?

Ploca (GA-M720-US3) sigurno ima "tu opciju"
26062009.jpg

Jos kad bi se 7750BE otkljucavao :(

Poslednja izmena:
7750be nikako ne moze da se "otkljuca" i to za sada vazi za procesore iz serije 7xx i 550

Poslednja izmena:
Misliš važi "pokušaj" otključavanja, pošto iskustva ovde sa foruma nisu baš ohrabrujuća...?
Ta M4A78 je nova na tržištu, pa je i cena malo jača. Ja nekako preferiram single chip nVidia rešenja, a ova GA-720 je baš best-buy...
Nego, jedno off-topic pitanjce za vlasnike AMD-ATi MoBo...Je'l potrebna reinstalacija sistema pri promeni ploče sa dotičnim čipsetovima, recimo imam Win instaliran na nekoj ploči sa SB600 i uzmem novu sa SB710 i zakačim hard i za par minuta instalacije nekolicine novih drajvera imam funkcionalan sistem (konkretno kod mene na drugom kompu uspešno vučem jedan te isti XP još od nForce2 platforme)?

ja nisam morao da instaliram ceo win vec sam samo obrisao stare drivere i instalirao nove tj za novu plocu

Dok sam gledao film(potrefilo se tad) u jednom trenutku zvuk je nestao, pa se cuo kao u daljinii i onda skroz nestao, a sad se cuje samo nekakvo pucketanje???
Reko po*e*ali se drajveri i oborio sam sistem ali i dalje isto, reko da nisu zvucnici ali i kad ubacim druge isti slucaj, jel moguce da je vrisnulo to cudo iza na plocu za zvuk? Ima li neko neku ideju sta moze da bude, meni nista ne pada napamet?! U devajs menadzeru su regularno instalirano, nema nikakav upitnik.

Zar cu vec morati da nosim komp u servis, nadam se da ovo podleze garanciji?

ja mog phenoma x3 710 uspesno otkljucavam sa flesovanim biosem,ali cim ukljucim prime95 odma krasuje.. a igrice igram 24/7 sa otkljucanim 4tim jezgrom,znaci crysis cod mw2 sve... i uspesno ga klokujem na 3423Mhz u napon od 1.44v,probao sam na 3,5 ali krasuje kad radim prime... odlicna ploca nema sta.

najstabilniji mi je sa 3.3Ghz uz napon od 1.392V...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno