Šta je novo?

Gigabyte ATi Radeon8500 AP64D-H i Gigabyte GA-7VRXP (kt333)

Woodnes

Čuven
Učlanjen(a)
02.11.2002
Poena
609
Moja oprema  
Mobilni telefon
Sony Z2
Pametni uređaji
Bravia
Pristup internetu
  1. Optički internet
da li znate nesto o Gigabyte GA-7VRXP (kt333) i imate li iskustva sa Gigabyte ATi Radeon8500 AP64D-H
mislite li da je to dobra kombinacija? :(

radio bih u Premieru i Light Wave-u ;)

Re: Gigabyte ATi Radeon8500 AP64D-H i Gigabyte GA-7VRXP (kt3

Woodnes je napisao(la):
da li znate nesto o Gigabyte GA-7VRXP (kt333) i imate li iskustva sa Gigabyte ATi Radeon8500 AP64D-H
mislite li da je to dobra kombinacija? :(

radio bih u Premieru i Light Wave-u ;)

ono, nije bas konkretan odgovor ali ja imam vrx i radeon 7500 i radim u premijeru...sve radi kao sat jedino sto cekam da malo padne cena DDR-a pa da kupim jos 256MB...
evo ti i dva prilicno korisna linka i nemoj da te mrzi da uradis sve po redu...isplati se...
http://www.videoguys.com/TweaksWINXPVE.html
http://www.videoguys.com/WinXP2.html
i da obavezno koristi XP...

hvala na linkovima

puno ti hvala, a posebno na linkovima, znacice mi svakako :wave;

kako skidas materijal sa hdd-a i u kojoj kompresiji radis? :)

Re: hvala na linkovima

Woodnes je napisao(la):
puno ti hvala, a posebno na linkovima, znacice mi svakako :wave;

kako skidas materijal sa hdd-a i u kojoj kompresiji radis? :)

kako mislis sa HDD-a? skidam sa DV kamere na HDD a kompresujem u divx medjutim tu jos eksperimentisem i nisam siguran oko toga kako treba kompresovati...
ono sto znam je da Virtual Dub program nece da radi sa microsoft DV AVI fajlovima [kakvi su posle grebovanja] vec samo sa microsoft AVI fajlovima takoda mora da se radi prvo to pretvaranje sto je prilicno sporo i zamorno...
moguce vrlo da ja negde gresim i da je taj korak moguce izbeci ali ako hoces da imas isti kvalitet onoga sto grebujes sa kamere i na kompu [bez ikakvih gubitaka] mora da se grebuje prvo u microsoft DV AVI...
da ne duzim dalje...kada stavim da direktno premijer kompresuje iz MS DV AVI formata u DivX dobije mrezu belih linija preko slike ma sta podesavao...
svako iskustvo je dobrodoslo...najbolji savet je - PROBAJ! [posto ja bas i nisam nesto iskusan...]

Re: Re: hvala na linkovima

...kada stavim da direktno premijer kompresuje iz MS DV AVI formata u DivX dobije mrezu belih linija preko slike ma sta podesavao...

...pa morao bih da vidim kako to izgleda, probaj sa interlace-om, igraj se sa field-ovima, ovako na pamet ne mogu nista da tvrdim, a mozda da ubijes Premier pa ponovo uradi parce uzorka. Mozda je codec, mozda installacija Premier-a nije kako bi trebalo da bude...

ako si negde u kraju mozda mogu da pomognem, montazer sam, pa znam svsta nesto ;)

Nazad
Vrh Dno