Šta je novo?

Gigabyte ati 9000(non pro)

piquet

Čuven
Učlanjen(a)
13.01.2003
Poena
604
Imam dobru ponudu za ovu karticu,koja cini mi se savrseno odgovara mojim potrebama

A to su:
1. Kvalitetan 2d i tv out (divx, dvd, malo photoshopa itd..)
2. Pasivno hladjenje (nema buke)
3. Prosecan 3d (Posto sam povremeni i nezahtevan igrac 1000 poena u 3d marku manje ili vise me ne zanimaju, a kamoli overkloking)

Jedino sto me muci sumnja u stabilnost rada ove kartice (zbog pasivnog hladjenja).Cini mi se da je neko(mozda Max) vec ranije pisao da problem sa pregrevanjem postoji. Molim da ako je neko imao negativna iskustva po ovom pitanju da svoj komentar.Takodje me interesuju iskustva po pitanju kvaliteta prikaza.

Pomagajte

Sacekaj da dodje leto pa da ti kazem za pregrejavanje!:D
Ja imam sapphiretech-ov r9000 i sve osim nekih igara koje uopste ne rade, radi ok.
Kvalitet prikaza u 2d je dobar(sto se mene tice), u igrama tj. 3d-u takodje.
Pazari slobodno, bolje to nego neki mx440 u cijem je cenovnom rangu!

Ja sam imao Gigabyte R9000 (non pro) super je kartica! Ali stvarno SUPER, Pazari to odmah, a ako ti je bas frka za hladjenje, kupices lepo malo ono ventilatorce i prisrafi ga na hladnjak! nema sanse da se prevaris ako kupis Radeta 9000.. Moja topla preporuka!

Pozdrav

Ma uopšte mi nije frka za hladjenje, naprotiv. U mašini imam još hdd Seagate Baracuda IV,
Enermax napajanje, cooler Speeze Raptor na 5v, pa se po pitanju tišine ova kartica savršeno uklapa. Jedino bi bilo bez veze ako bi se kartica zakucavala(zamrzavanje slike u igrama) na default-nom kloku, ali pošto se vama nisu dešavali takvi pehovi verovatno ću je uzeti.
Hvala vam na sugestijama, mada ne bilo loše da čujem još korisnika(bivših i sadašnjih) ove kartice. To što je kartica inferiorna po pitanju 3d perfomansi u odnosu na 9000pro mi takodje uopšte ne smeta, ali samo ako su ravnopravne ili bar približno jednake po pitanju kvaliteta slike i tv-outa.
Da li je neko nailazio na primerke sa lošom slikom?? Dajte malo o tome...

Ja imam neki no-name ( skoro posto nigde nema sajta firme powermagic) i nemam nikakvih problema, doduse moja ima ventilator, medjutim nema tu nikakvog grejanja.

Max Payne,Night Fire,Soul Reaver2

Znachi ne kupujem ATI-ja. :hump:

Bitno je i ko je proizvodjac jer mogu drasticno da se razlikuju... Od brzine memorije, kvaliteta hladnjaka, kvaliteta 2d i tv izlaza, i sl.
ja imam Sapphire i super je, Gigabyte bi takodje trebala da bude OK...

Jedan drug je recimo probao, cini mi se Connect3D 9000pro, i kaze da ima 3x gori tv izlaz od ove Sapphire 9000...

Tako da prvo ako mozes treba da vidis/probas pa pazaris...

Nazad
Vrh Dno