Šta je novo?

Gigabyte 9800pro problem

A da nije do napajanja... Malo je cuno da kod njih sve radi ok dok kod tebe na gajbi brljavi... Mozda ti napon previse varira...

MurDock je napisao(la):
A da nije do napajanja... Malo je cuno da kod njih sve radi ok dok kod tebe na gajbi brljavi... Mozda ti napon previse varira...

Nakaceno je preko UPS-a, ali probacu i bez njega. Ali cudno je to da ostale kartice rade bez problema koje sam probao (9600pro, 9200, 9200se, Gf3). Doduse sve su slabije i manji potrosaci od moje graficke.

Zamenio sam karticu i dobio Club3D 9800pro. Nema nikakvih problema. Moja kartica je u drugoj masini u kojoj nema ni k od kockica niti drugih anomalija.
Hvala svima na trudu i pomoci. Izgleda da mi GA 9800pro jednostavno nije bio sudjen.
Pozdrav

Izgleda! Aj nek je sa srecom :happy:

Black RIder je napisao(la):
Izgleda! Aj nek je sa srecom :happy:
Sutra prelazim na A64 pa cu probati jos jednom sa GA da vidim da li je bilo do neke "Xfiles" stvari sa mojom IS7.

Hvala na lepim zeljama

ran je napisao(la):
Sutra prelazim na A64 pa cu probati jos jednom sa GA da vidim da li je bilo do neke "Xfiles" stvari sa mojom IS7.

Hvala na lepim zeljama

posto ran ne pise, da ja napisem:

GA 9800pro ipak ne valja, priznata je reklamacija, ran je ponosni vlasnik A64 3000+, dok je graficka Club3d 9800pro dobijena kao zamena... :smoke: :,,: :type:

poz

deki30

Evo i ja da se javim i zahvalim svima na pomoci. GA 9800pro je bila neispravna a u firmi u kojoj sam je kupio je radila jer su samo probali OpenGL igrice a gore pomenute kockice se javljaju samo u DirectX igricama. Graficka je na reklamaciji a ja sam dobio Club3d sa kojom sam izuzetno zadovoljan (jos sam vise zadovoljan sa A64 3000+, ali to je neka druga prica ) :)

Jos jednom hvala i :wave:

Nazad
Vrh Dno