Šta je novo?

Gigabyte 8800gts 512

d1arsenovski

Slavan
Učlanjen(a)
15.01.2009
Poena
310
Treba ovih dana da uzmem Gigabayte 8800gts 512Mb g92 pa me zanimaju iskusta. Kako se kod vas pokazala? Jel ima mozda neka bolja 8800gts g92?
Citao sam o njoj dosta ali nekako najvise verujem informacijama iz prve ruke od ljudi sa Bench foruma 🙂

Poslednja izmena:
Ista kao i svaka druga 8800GTS 512.

U prosjeku dobri overklokeri, tiho i efikasno hladjenje.

Ja imam 9800gt i mogu ti reci da se ekstra klokuje. Verovatno najbolja je iz te cele serije, tako da ako dobijas Gamerhud uz nju ocekuj solidan overklok.

kakve gamerhud ima veze sa bilo cim? :trust:

klokovanje i ta prica je klasika, od primerka do primerka. Mozda bude radila na 730, a mozda i na 800...

kakve gamerhud ima veze sa bilo cim? :trust:

klokovanje i ta prica je klasika, od primerka do primerka. Mozda bude radila na 730, a mozda i na 800...

Pa ima veze jer samo Gigabyte karte uz pomoc tog programa imaju softversko menjanje voltaze na cipu. Zato ova moja i ide na 800 a moze i na vise u testovima.

Vidis, ja sam sa time (uz promenu napona kroz njega) dobio isto sto i preko riva tunera (na gigabajt 4850) tako da...Zato sam i pitao kakve ima veze posto mi se cini da je to menjanje napona cist placebo...

Imam je skoro 15 meseci i radi bez problema. Cak sam joj digao klokove na siguricu i takvim preflesovao kartu ( 750/1850/2000).

ja sam moju isto preflesovao, ali BIOSom sa zvanicnog sajta 700/2000

Nazad
Vrh Dno