Šta je novo?

gigabyte 6600gt agp

Antonio

Čuven
Učlanjen(a)
20.12.2002
Poena
620
Ludi na falešovao sam bios na GV-N66T128D prvobitni bios bio je verzija F1 i imao sam Kontrolu temperature medjutim juce sam flešovao novim biosom sa gigabyte-ovog sajta verzija F2 i sa novim biosom sam izgubio kontrolu temperature! Ne vraća mi se stari bios jer se sa novim kartica osetno bolje klokuje i na default vrednostima dobijam veći skor u 3dmark-u za nekih 100 poena! Pa mi se ne vraća stari bios! DA li da modujem bios! Nije mi toliko bitna temperatura dok kartica stabilno radi ali sad ce leto... pa bih da opet imam uvid u temp. 😡

Poslednja izmena:
jadan ti,kako se vratiti na stari bios kad on daje celih 100! poena manje
steta sto ti nije crkla karta,onda bi se naucio pameti da se bios ne flesuje radi 100 3dmark-ova

Komšija, ne znam zašto, ali čini mi se da momak nije prvi koji je odlučio da flešuje bios zbog boljih rezultata.. zamisli na šta bi ovaj forum ličio kad bi svako postovao takav reply kad god neko spomene "s ovim biosom imam bolje rezultate"..

ma ok je flesovati radi nekog realnog dobitka,podrzavam ako moze na lak nacin da se oseti neki boljitak,makar on bio i u 3dmark skoru,ali 100 poena to nije,niti ce ikada biti pozitivan pomak.
olaksavajuce je sto je u pitanju oficijelni bios,tako da ne bi trebalo nista da podje po zlu

Cenim da je FLOYD hteo da bude zanimljiv svojim odgovorom! I jos nesto Kako sam mogao da znam koliki ce boljitak biti ako ne Flešijem bios ajde kazi mi molim te! I to je na default vrednostima ali kada klokujem karticu dobijam oko 260 poena vise u odnosu na stari bios!

A kao drugo to je oficijelni bios i moze da se flashuje online ili iz win-a tako da neznam šta bi moglo da pođe naopako!

Mada Marfi nikada ne spava!

Ustvari covek je izgleda zao što kartica nije crkla!

koliko si imao ranije poena i u kom 3d marku?koliko je mogla da se klokuje karta?koje si drajvere imao ranije? a koje sada? i koje taktove postizes sa novim biosom?
nije provokacija,zanima me....

Ovako testirao sam u 3DMark-u 05 drajveri su 71.84 na defaul vrednostima 500/1000 sa starim biosom sam imao 3299 poena a sa novim 3399, maksimalni klok sa starim biosom bio je 543/1080 3548 sada na istim vrednostima postiže 3653 poena. Sa novim biosom se klokuje na 558/1120 i skor je 3750 poena!

Antonio je napisao(la):
Ovako testirao sam u 3DMark-u 05 drajveri su 71.84 na defaul vrednostima 500/1000 sa starim biosom sam imao 3299 poena a sa novim 3399, maksimalni klok sa starim biosom bio je 543/1080 3548 sada na istim vrednostima postiže 3653 poena. Sa novim biosom se klokuje na 558/1120 i skor je 3750 poena!

aj probaj 75.90 😉 ....pa javi 😉
sa njima sam imao vise 200-300 poena u 3dmark03

Nazad
Vrh Dno