Šta je novo?

GIGABYTE 6600GT 256MB Silent driver/oc problem!

• Začetnik teme Začetnik teme milika
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

milika

Čuven
Učlanjen(a)
22.12.2003
Poena
660
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Kupio sam pre par dana ovo cudo i nema sanse da instaliram nvidia drivere novije od 83.10!
Prilikom instalacije, ono kad kao monitor trepne, masina se resetuje...
Ploca je abit nf4 neka PCIE...
Sa 83.10 i starijim drajverima ladi ko luda, ne blokira nis...
Mozda se greje malo preterano, ali to moze bit i do extra malog kucista sto sam kupio...

Ako neko ima iskustva sa ovom grafickom - pomoc :crash:

Takodje, ako je neko uspeo i overclockovat, kako i sta, meni se jako greje i na defaultima 😀

hvala!

koju su graf. imao pre nje?
probaj sa driver cleanerom da ocistis repove od ostalih drajvera.
ili sa novom instalacijom windowsa.

a sto se tice grejanja, mozes da montiras jednu osmicu na stranicu kucista da duva direktno u karticu, ili da stavis tu osmicu na karticu prkljucis je na 7v i milina "radi a ne cuje se"

Nijednu, masina je nova!

A stavio sam inace osmicu, no ope to nije to, bez opterecenja temp padne i na 38, ali pod opterecenjem ode i na 72-75 strah me sad da gledam 😀

Hm, evo sad malo updata... Greje se i to zaisto i do 100+ ali ima se i problem... Igre pocnu da zakucavaju masinu kada tako dodje temp do jedno 100-105. E ovo vec ne valja... Da uzmem drugi kuler?

Uzmi novi ali ne neki od >30€, nema smisla za tu karticu.
Možda je najjeftinije da dodaš neku 8-icu na / oko tog hladnjaka...

Uzmi novi ali ne neki od >30€, nema smisla za tu karticu.
Možda je najjeftinije da dodaš neku 8-icu na / oko tog hladnjaka...

definitivno tacno, ja bih razmislio o nekoj zameni kartice da sam na tvom mestu..pre svega ne mestu gde si je kupio...
neki 6800gs ili 7600gs... ne bi te ni izaslo mnogo para, a bolje od uzimanja vent i cimanja sa tom grafikom

Nazad
Vrh Dno