Šta je novo?

Gigabyte 2600XT ddr3 850/1700mhz

Monah 0007

Čuven
Učlanjen(a)
05.03.2005
Poena
620
Jel moguce da moze ova karta da izgura ovoliko bez promene napona?Klokovao sam preko ccc i testirao stabilnost sa 3Dmarkom 05.Tu mi daje 9935 poena i ni jednom nije pukla pri radu.Izgleda da je potpuno stabilna.Jedino sto mi 90mm cooler duva u ovaj ogromni pasivni hladnjak.Sa cime da maximalno opteretim kartu da vidim da li ce onda puci pri radu???GPU je pukao pri 865mhz.U cemu je razlika u OC iz windowsa i flesovanjem,sta je bolje?Koji program flesuje Ati-ja?:type:;)

E da,sto je curent clock setings i dalje na default-u kad je requested clock setings na 850/850?

Lazem!!!Poludeo sam,sve bilo dobro i stabilno a onda odjednom BUM!Crni ekran,blokiranje kompa a u meniju,pazi u meniju COH Opposing Fronts-a bele tackice-artifacts.Obrisao sam drajvere i instalirao ponovo,cak nisam ni otkljucao opciju overdrive.Kad malo bolje pogledam, dok je karta radila na 850/1700 jedino sto je bilo bolje to je bio rezultat 3DMarka05 od 9935 poena.COH-OP i CSS performance test nisu ni osetili ovo ubrzanje.Na defaultu mi je 9350 poena. Jel moze ovim igranjem OC-a da se osteti karta ili je to ona fora DOK RADI RADI?

PS.Sto je super kad pricas sam sa sobom!!!;)

Poslednja izmena:
Vrh Dno