Šta je novo?

Gigabayt GA-8SGXP BIOS

lemik

Cenjen
Učlanjen(a)
10.05.2009
Poena
169
Postovanje, imam problem sa plocom i reko da probam da ubacim zadnji bios preko eprom programatora, ali ja sam nasao samo BIOS u .iso formatu nigde nisam mogao da pronadjem .bin ili .rom

Da li bi neko mogao da mi pomogne ili da mi obljasni kako iz onog iso fajla da izvucem bin? Nepostoji mogucnost da to uradim sa diska jer ploca nesto se blesavi i nece da baci sliku, a kondenzatori su ok te stoga jedino eprom programator mi je ostao

P.S. ja sam gledao ovde evo i koda za download 3838210251

BIOS

Bas na tom linku koji si dao imas opciju download obicne self extracting atrhive za pravljenje diskete sa biosom.

Ja je nisam nasao, a ceo dan juce sam trazio. Da li bi mi rekao gde posto je ja nisam nasao?

ok probacu sa ovom verzijom mada mislim da je ona vec na ploci, ja sam probao ove novije ali sutra cu da isprogramiram tu pa cu da vidim kako ce da se ponasa

Ploca se ukljucila jednom i vise nece zasasavila se nece da baci sliku, vadio sve komponente resetovao bios i reko da uradim full update biosa, mozda proradi kondezatori se nisu naduli ne znam sta bi moglo da je zeza pa nece da radi?

Nazad
Vrh Dno