Šta je novo?

Ghost za NTFS

• Začetnik teme Začetnik teme Gedza
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Gedza

Čuven
Učlanjen(a)
19.10.2000
Poena
860
Da li neko zna, provereno, sa kojim programom moze da se obavi ghostovanje NTFS particije na drugi disk?
Hvala unapred.

jednom sam koristio onaj sa goldenovog sajta, norton ghost, za bekapovanje ntfs win2000 advanced server-a. kada sam vratio, pawword mi nije radio, nisam suguran zasto, morao sam rucno da izbrisem password bazu i da ponovo namestim username-ove i password-e...

znaci moze sa nortonom, ali moras malo i da proceprkas da bi mogao da se ulogujes

ghost 2002 verzija 7.5 (podrzava i ntfs 5.1)

Ja koristim Ghost 7.5 Corporate Edition. Dignem sistem sa DOS flopija i startujem Ghost i on vidi lepo NTFS particiju (samo, čini mi se, zameni slova, ali to je nebitno...). Takođe podržava i Linux particije...

Proceprkaj malo help za Ghost 2002, ima kako iz komandne linije da startujes "ghostovanje" bajt-po-bajt, znaci bukvalno kopiranje diska od a do "sh". Ovo se koristi za Linux-ove particije i sl. Pa ako ti sve drugo propadne probaj ovo.
Doduse, onda zauzima enormnu kolicinu prostora (posto ghostuje bukvalno sve).

Pozdrav...

Da ne zna neko slucajno neki link za Ghost 2002 7.5 i recite mi koliki je fajl u pitanju (MB).

h**p://www2.hyperlink.cz/fornet/download_soubory/norton_ghost2002_r.rar

1.8mb

nadam se da ce ovo pomoci... ako ti treba u home rezimu, javi pa cu da ti posaljem na mail

Hvala svima.
Ako nekome treba ima ga na
h**p://203.162.17.98/weblh/kho/disk/ghost/ghostd75.zip
oko 660 kb.

Nazad
Vrh Dno