Šta je novo?

Ghost sh!t - S-video 2 scart

A-Rage

Čuven
Učlanjen(a)
28.12.2003
Poena
604
E pa, kupio sam s-video (ili s-vhs) to scart kabl (od 3 metra :D ) ali kad sve lepo povezhem dobijam samo tamnosivu sliku u obliku DUHOVA koji skakuce levo...

Bilo kako da namestim opcije za TV skoro je sve isto (slika koja skache, je JEDVA prepoznatljiva) a jedino u black&white modu nemam nikakvu sliku...

Ako je desktop extended mish mozhe da predje na tv i vidi se svetlija mrlja koja se pomera - znachi slika je aktivna, samo neshto fali :S

U pitanju je Club3D ATI Radeon9200 i Siemens tv (relativno nov, blizu 10 god)

dobro ali jesi li podesio u settingsima da ti je TV B-PAL!

Ma sve redom sam stavio - ima tri PAL moda: PAL B, PAL G i PAL H.
Sve je isto!
Sumnjam na kabl, poshto je TV ranije radio preko scarta...

Imas za to drugu alternativu. Kupis lepo mali s-video kablic u gurnes ga u graficku. Na zenski cinc spojis jedan kraj kabla sa muskim cincevima na krajvima. Drugi kabel spojis na skart konektor - kuplung.

Skart konektor - kupling ima skart na jednoj strani a na drugoj ima Video-In, Video-Out, Sound-In, Sound-Out. Takodje bi trebalo da ima jedan prekidac. Takodje ima i verzija sa stereo sound Left and Right ulaz. To sam ja kod devojke namestio i vec godinu i po radi ko blesavo. Skart onektor - kuplung imas da kupis u svakoj iole opremnjenijoj elektro prodavnici ili na pijaci kod momaka koji progaju kablove, produzivace i sl. stvari.

Nazad
Vrh Dno