sumanut
Čuven
- Učlanjen(a)
- 02.11.2003
- Poena
- 650
vec izvesno vreme ... jedno 10 dana ... vodim borbu da napravim ghost primarne particije ... ali ne ide ... skinuo sam 4 (chetiri) norton ghosta ... jedan sam dobio na mail sa objashnjenjem (hvala H.U.D-u) ... prochitao sam tutorial koji je u tutorial sekciji ... ali ...nije problem u velichini poshto cu ionako na vishe cd-ova ... neshto ne valja ... ovaj shto sam dobio na mail je bio komplet boot disketica sa programom ... ali kad bih je ubacio izashla bi poruka replace the disk and restart (proverio sam disketu ispravna je) ... ova chetiri shto sam skinuo ... jedan ne podrzhava cd-romove ... ostala tri ... pravo da vam kazhem nemam pojma shta im je ... nijedan nije uspeo da napravi ghost ... nisam chak ni doishao do toga da je pravim ... uvek neke poruke ... poaboravljao sam shta kazhu ...
jel mozhe neko da mi poshalje na mail ... sistemsku disketicu 98-ice ...
mail: [email protected]
muchim se vec deset dana ... ne bih ponovo trazhio pomoc al stvarno nisam u mogucnosti da reshim sam ovu glupost ... veliko hvala onome ko najde vremena i volje da mi izadje u susret ...
jel mozhe neko da mi poshalje na mail ... sistemsku disketicu 98-ice ...
mail: [email protected]
muchim se vec deset dana ... ne bih ponovo trazhio pomoc al stvarno nisam u mogucnosti da reshim sam ovu glupost ... veliko hvala onome ko najde vremena i volje da mi izadje u susret ...
Poslednja izmena od urednika: