Šta je novo?

Gge kupiti E61? neverovatno...

• Začetnik teme Začetnik teme Webber
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Webber

Slavan
Učlanjen(a)
03.08.2004
Poena
304
Danas sam kontaktirao ravno 55 (pedeset i pet) firmi i definitivno niko nema E61 u ponudi (sem uvoznika po 450E, sto je ipak previse). Da li je moguce da taj telefon ne moze da se nabavi u Beogradu/Srbiji? Please help!

join the club 😉 cekamo da stigne po nekoj normalnoj ceni...

I E60 postaje nesto deficitaran izgleda ljudi kupuju ova dva modela ko ludi

Matori, i kada ga budeš nabavio, velika je verovatnoća da je stigao iz UAE.

Šta to znači? Dve najbitnije stvari - možeš da pišeš i s' leva na desno i sa desna na levo, a kodni raspored na tastaturi je potpuno sumanut i na svakoj tipkici imaš i neke arapske hijeroglife. Aj' za hijeroglife i nije strašno ... i za neke stvari možeš da se navikneš na "slepo kucanje", al' ovo sa levo i desno smerom pisanja stvarno smara.

E, sad ... pitao sam u Alpha Copy-ju, oni kažu da ubacuju nove FWove, ali nisam uspeo da dobijem informaciju o tome da li njihov flash rešava problem arapskog, ili to ostaje, a oni ti ubacuju samo noviju verziju. Ubaciš novi FW i zameniš tastaturu (takođe kod njih) i onda tek imaš normalan telefon. Ovo je, veruj mi - katastrofa ...

P.S.: Ako je neko radio ubacivanje softvera sa srpskim, molim da ovde javi kako je prošlo ...

To bi me dotuklo! Ja ni srpski ne znam, jos sad da ucim arapski 😉
Iz 3G kod vuka najavljuju za danas po 320E...neki baja preko oglasa za ponedeljak po 275E...
Dajte te veze pokrenite, te kombinacije,te kanale...

Normalno da ih kupuju ko ludi, pa prvi Symbian aparati koji su pristojno brzi nakon 7650. Ovo sve između je bruka i sramota. Nakon prvog Symbiana sve što su pravili je sve gore i gore bilo.

E serija otkida, posebno za ove nenormalne pare, napolju su mnogo skuplji.

Matori, i kada ga budeš nabavio, velika je verovatnoća da je stigao iz UAE.

Šta to znači? Dve najbitnije stvari - možeš da pišeš i s' leva na desno i sa desna na levo, a kodni raspored na tastaturi je potpuno sumanut i na svakoj tipkici imaš i neke arapske hijeroglife. Aj' za hijeroglife i nije strašno ... i za neke stvari možeš da se navikneš na "slepo kucanje", al' ovo sa levo i desno smerom pisanja stvarno smara.

E, sad ... pitao sam u Alpha Copy-ju, oni kažu da ubacuju nove FWove, ali nisam uspeo da dobijem informaciju o tome da li njihov flash rešava problem arapskog, ili to ostaje, a oni ti ubacuju samo noviju verziju. Ubaciš novi FW i zameniš tastaturu (takođe kod njih) i onda tek imaš normalan telefon. Ovo je, veruj mi - katastrofa ...

P.S.: Ako je neko radio ubacivanje softvera sa srpskim, molim da ovde javi kako je prošlo ...

Pa nije bas tako strasno kao sto ti pricas 🙂 Ja imam doticni, jeste da malo zbunjuju (u prrvih 10 min) arapski akrakteri, ali po difoltu se koca s leva na desno. Dakle, posle 2 poslate sms poruke, prsti ce sami da idu gde treba 🙂

Nokia E61 Heeeeeeeeeeelllllllllllppppppppppp!!!

KRIZA!!!! Ljudi, svi me lazu iz dana u dan i obecavaju neke bajke, a mog sesdeset keca nigde. Molim Vas ako neko ima nekog pouzdanog lika da pazarim ovo cudo (do 275 EUR).:wall: :bottle: :wall:

Ako neko zheli polovan 3 meseca star za 250e, ako se javi neko do ujutru dobije karticu 2gb na poklon. Inache telefon je LOCKED.

NAAAAAAAAAASSSSSSSSSAAAAAAAAAOOOOOOOOOOOOOOOOO

NASAO E61 sve novo fabricko pakovanje imaju jos 2
300 eur

ko hoce neka se javi da rezervise za sutra

Ja kupio za 260 eur jos pre mesec dana 😀. Telefon je "Made in Finland" i nije skidan sa mreze, baterija China of course 🙂, tastatura je sa arapskim karakterima ali se covek navikne za 1 dan.

Nego jel neko zna gde moze da se nabavi futrola za E61???? Trazim vec mesec dana i nema nigde, cak ni kod uvoznika!

Kupljeno! Hura Hura !!! Made in finland, fabricka kutija, sve glanc, neotvoreno...treba mu prici...nisam ja tesla 🙂)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
(radostan je!!!!)

D 😀 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😀

Posle ovolikog odusevljenja, red je da se napise i cena 😉

Cena 300 eur, fonovi su iz svedske poslati a covek je iz Vrbasa i ima jos 2 kom u fabrickom pakovanju...eto............ludilance.

Webber, daj još malo utisaka, skoro sam radostan kao i ti :wave:

E telefon je ludilo, znaci odziv je ekstra brz u odnosu na druge Nokia Symbian telefone, kuciste od magnezijumske legure, vrlo kvalitetno i skockano. Ful prilagodjen poslovnim korisnicima, email, wlan, VOIP, office...velika autonomija, ekran "wide" extra za divx, pdf...light senzor, voice command bez snimanja semplova...Vrh Vrhova, ko ne ceni kameru i ne smeta mu malo veca sirina telefona. Pozdrav svima.:wave:

Ja kupio za 260 eur jos pre mesec dana 😀. Telefon je "Made in Finland" i nije skidan sa mreze, baterija China of course 🙂, tastatura je sa arapskim karakterima ali se covek navikne za 1 dan.

Nego jel neko zna gde moze da se nabavi futrola za E61???? Trazim vec mesec dana i nema nigde, cak ni kod uvoznika!

gde si ga nasao po toj ceni???

jel ga mozda neko donosi od preko?

Ljudi, po kojoj ceni je moguce trenutno kupiti E61?
Na mobilnomsvetu pise da je najjeftiniji 375e, a verujem da ima za mnogo manje para.
Gde moze da se nadje, a da je ispravan, nov, ne kraden i po mogucstvu sa USA/UK tastaturom?

Unapred zahvalan!

Posto nece niko da mi odgovori, sam sebi cu:
Obisao sam par radnji u uzem centru grada. Jedino mesto na koje sam naleteo da imaju je Mobilwoo, po ceni od 380eur. Malo mnogo bre!!!
Ovi ostali ili nemaju vise (dobice), ili nikad nisu ni imali u ponudi.

Mene bre kao i playerPA-a interesuje gde je covek nasao za 260eur???

Evo meni je napokon stigao telefon.
Malo sam duze cekao, ali se isplatilo. Telefon original, nije skidan ni sa jedne mreze, vec je pravljen za to trziste gde je kupljen (ua). Stigao u originalnoj kutiji, u full paketu.
Jedina zamerka moze da bude to sto je ruska tastatura. Ustvari kombinacija cirilice i querty tastature, pa posto je cirilica krupnije ispisana, lakse upada u oci pa je teze pisati, ali sam se vec poprilicno navikao.
I da, izasao me fon svega 230eur...bolje nego kod nas u svakom slucaju!

Evo meni je napokon stigao telefon.
Malo sam duze cekao, ali se isplatilo. Telefon original, nije skidan ni sa jedne mreze, vec je pravljen za to trziste gde je kupljen (ua). Stigao u originalnoj kutiji, u full paketu.
Jedina zamerka moze da bude to sto je ruska tastatura. Ustvari kombinacija cirilice i querty tastature, pa posto je cirilica krupnije ispisana, lakse upada u oci pa je teze pisati, ali sam se vec poprilicno navikao.
I da, izasao me fon svega 230eur...bolje nego kod nas u svakom slucaju!
Jao jeste :-devil-: I mene je izluđivalo (prvih par sati:d ), ali ni ne gledam u tastaturu, što će reći savladao sam slepo kucanje na E61. drfedja mi kaže da brže kucam na telefonu nego njegova devojka na kompu :smoke: kada "pričamo" prekom MSN-a.
P.S.
Pala cena u Sibiru, sada je 275EUR, naravno u fulu, nedekodiran....
Srećno korišćenje :wave: i lešenje

Nazad
Vrh Dno