Otis.Driftwood
Slavan
- Učlanjen(a)
- 11.01.2010
- Poena
- 310
Pozdrav svima. Imam jedan problem.
Vec par meseci imam problema sa igranjem igrica koje sam komotno igrao pre 2 godine.
Ja i drugar smo dosli do zaključka da bi problem mogao da izaziva grafička.
Ali ajd , da vam kažem šta se dešava.
Dok igram igru , dok recimo trčim kroz pustinju , igra se malo zapuca, pa nastavi. Kad dođem do borbe totalno je neigrivo a zvuk isto kreće da šuška.Kad pogledam procese simultano memorija se popuni na 100 %.
Imam graficku karticu sa pasivnim hladjenjem i temperatura graficke dok igram igru dodje i do 88 stepeni.
U pitanju je GF 9600 GT. Vas predlog je da stavim dodatne ventilatore na kuciste ? ne znam koliko bi to pomoglo ?
Jel nekom uspelo tako sto je zamenio termalnu pastu ?
P.S. Inače , nisam siguran da li je moja grafička u pitanju.
Vec par meseci imam problema sa igranjem igrica koje sam komotno igrao pre 2 godine.
Ja i drugar smo dosli do zaključka da bi problem mogao da izaziva grafička.
Ali ajd , da vam kažem šta se dešava.
Dok igram igru , dok recimo trčim kroz pustinju , igra se malo zapuca, pa nastavi. Kad dođem do borbe totalno je neigrivo a zvuk isto kreće da šuška.Kad pogledam procese simultano memorija se popuni na 100 %.
Imam graficku karticu sa pasivnim hladjenjem i temperatura graficke dok igram igru dodje i do 88 stepeni.
U pitanju je GF 9600 GT. Vas predlog je da stavim dodatne ventilatore na kuciste ? ne znam koliko bi to pomoglo ?
Jel nekom uspelo tako sto je zamenio termalnu pastu ?
P.S. Inače , nisam siguran da li je moja grafička u pitanju.