Šta je novo?

GF4 TI driveri ?

petarst

Čuven
Učlanjen(a)
24.05.2002
Poena
619
Imam microstara TI 4200 i sa starijom ver. det. 30, nesto radi odlicno.
Posle te ver. driv. nijedan drajver ukljucujuci i ovaj 41.... poslednji kad se slika prebaci na tv i kad se pusti film u malom prozoru slika je super.
Cim uradim alt-enter tj. full screen slika se razvodni, sjebe se.

Zatim sam kupio Gaiward-a i ista stvar.
Jel ima neko pojma o cemu se radi.
To sam primetio da je stvar sa ovim novim dr. i to tako jer imaju drugacije uradjen meni od prethodnih nesto kad odes na propertis upaliti se levi padajuci meni .....

HELP!!
:( :(

Lakse je koristiti tvtool - http://tvtool.de

Ako ti treba twin view, mozes i sa tim drajverima. I ja sam imao problema (eagle mx400 32MB tvout) i mislio sam da nece moci sa ovim drajverima (40.72 - mada pretpostavljam da nije tu neka velika razlika). Medjutim pre neki dan sam cackao i proradilo je!!! Meni je uspelo na sledeci nacin"

display properties->settings jezicak->klik na broj 2->stikliraj extend my windows desktop onto this monitor->zatim klikni na 1->advanced->geforce 4 jezicak->overlay controls na toolbaru sa leve strane->promeni fullscreen device. Meni je stajalo disable pa kad sam promenio radilo je. Ne znam sta sam stavio jer sad imam opciju samo disable posto mi TV nije prikljucen. Tako je radilo! Mozda je bilo potrebno da se minimizira prozor sa filmom.

Mnogo toga zavisi od drajvera. Cesto su neke verzije totalno nezgodne za tv-out, tako da je definitivno resenje tvtool, osim ako ti nije potreban twinview.

Vrh Dno