delimir je napisao(la):Pa ako se uzme u obzir raspon modela GF4 (za svakoga ponešto od zamene za Vantudo aždaje) verovatno GF4 serija pretenduje da počisti sve stare i da bude jedina, valjda će to malo da sredi ovoliku zbrku oko naziva i različitih generacija. U principu ništa vredno nerviranja jer očigledno sada kada se prašina slegla GF4 i nije revolucija već samo logična evolucija u razvoju...
delimir je napisao(la):Ma uk*njali su se od ATi-ja, tome žurba. Ne sme NVidia da dopusti da konkurencija ima brži akcelerator (R200 tj. Radeon 8500), to je verovatno najveći razlog kratkog veka GF3 serije i izbaciavanja ovih monstruma GF4 Ti...
Max je u pravu,zasto da pusti 1024 rezoluciju,Moh Izgleda mnogo bolje u 1024 ili 1152 sa svim detaljima i anisoropnim filtriranjem kao i svaka druga q3 engine igra.Ko kupuje Gf4 ili ima Gf3 pa i oc gf2ti nije valjda da ih ili ce ih drzati na 15-ci??Nemaju ni vise svi 15-ce Ja licno imam 19 kao i mnogi moji sa mrezenja ,17-ka je najmanja te je 1024+vrlo bitno.Amon_Ra je napisao(la):Max pusti ti tu 1024 rezoluciju, pa nemaju svi 17-ce, tako da je to za njih nevazno.Reci gde si vodeo za 170 jura, i koje firme su u pitanju?
Broz je napisao(la):Slazem se sa Max-om a takodje mislim da je nVidia u stanju da sutra izbaci gf5 ali mudro cekaju...
notax je napisao(la):P.S. Intel ima procesor na 5 Ghz, sa 8 instrukcija u ciklusu i 4 FPU jedinice, ali ceka da se AMD malo izmori, pa da mu zadaju zavrsni udarac.![]()
Marti Misterija je napisao(la):PIII je 93 godine radio na 2Ghz (samo za odabrane oci i usi).
Broz je napisao(la):Ovo za banke si lupio i ostao ziv(na srecu)...
notax je napisao(la):I cekajuci, zaboravili su disati.
Oni cekaju, hoj-la-la,
mi cekamo, hoj-la-le.
P.S. Intel ima procesor na 5 Ghz, sa 8 instrukcija u ciklusu i 4 FPU jedinice, ali ceka da se AMD malo izmori, pa da mu zadaju zavrsni udarac.![]()
Vocko je napisao(la):Intel ima cpu na 10ghz samo da znas i hladi se vazduhom. Mada kada bolje razmislim nije cpu, vec samo ALU jedinica, ali radi na 10ghz.
Broz je napisao(la):AMD je zasluzan sto je intel izbacio poluproizvod i sto nije imao vremena da ga "zaokruzi"...jos je p4 dobro ispao kako je mogao ali lose kako je trebalo...
Broz je napisao(la):Ovo za banke si lupio i ostao ziv(na srecu)...
Marti Misterija je napisao(la):Znam ja druze Tito da bi ti najvise voleo da radnicki saveti odlucuju i da soferi i tetkice putem samoupravnog odlucivanja kroje politiku IBM-a ali se bojim da nije tako.
Nemam nameru da se upustam u diskusiju po ovom pitanja ali za tebe, notaxa i druge ekonomske i eksperte tipa "ako-ja-za-ovo-nisam-cuo-ili-video-to-ne-postoji" moj signature je dovoljan. Mislite o tome!
Pozdrav:wave;
Broz je napisao(la):AMD je zasluzan sto je intel izbacio poluproizvod i sto nije imao vremena da ga "zaokruzi"...jos je p4 dobro ispao kako je mogao ali lose kako je trebalo...
Broz je napisao(la):Prvo ne znam zasto si me poistovetio sa mojim nadimkom-mislim tetkice i soferi,stvarno mnogo gledas TV. Drugo tvoj signature ne govori nista, od tebe se ocekuje da pokazes svoje znanje ako ga imas. Trece, o politici IBM-a sam razgovarao licno sa potpredsednikom IBM-a na kalemegdanskoj terasi i imao sam veoma jasnu i ispostavilo se ispravnu viziju o tome ko vuce poteze. To veze blage nema sa bankarima. Pitaj nekog bankara da li zna sta je marketing mix, sondiranje trzista i slicno pa ces videti sta ce ti reci. Sigurno nece reci - pogledaj moj signature.
Bankkara zanima prvenstveno leverage-operativno upravljanje pozajmljenim kapitalom i prinos na isti. Samo u ovoj zemlji ministar za telekomunikacije moze da bude covek koji je zavrsio filozofski fakultet-u svetu svako radi svoj posao....Svojevremeno sam radio analizu poslovanja Deutsche banke , BP Amoco-a i DaimlerChrysler-a i veruj mi na rec-bankari nisu odredjivali kada ce se pojaviri nova A klasa na primer jer oni to ne znaju da rade! Oni hoce da uvecaju prinos na ulozen kapital i procenjujugde bi bilo dobro plasirati sredstva ali oni ne mogu da kazu CEO-u AMD-a "E bre ljudi pa pozurite sa tim djavoljim 130 nanometarskim tehnologijama da bi ja zaradio jos vise"....
pozdrav:wave;
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari