Šta je novo?

Gf4 4200

Milos J.

Čuven
Učlanjen(a)
08.04.2002
Poena
619
Evo pisem po 16. put u nadi da ce neko pomoci.Prosli post mi je izgleda obrisan,ali neka veze.MOLIM VAS DA ,AKO ZNATE, NAPISETE GDE MOZE DA SE NADJE GF4 4200(PO MOGUCSTVU SA 128MB) ILI BAR KOLKO KOSTA NA MAIL:[email protected] da ne bi bilo problema sa administratorima.
Unapred hvala.

Nema zbog cega da bude problema sa modernatorima.....pitao si nesto, ja pokusavam da pomognem!
Znaci.....
Chaintech GeForce4 4200 (128Mb DDR TV In/Out DVI) 275EU
Chaintech GeForce4 4200 (64Mb DDR TV Out DVI) 225EU
Asus GeForce4 4200 8440DT (128Mb DDR DVI TV Out 300 MHz) 265EU
Ovo sve moj drug prodaje, tako da ne mogu da ti kazem gde ima....mislim, ima kod njega...:)

Da da, to sve ima u Jagodini... Ali u cenovniku....

Trudimo se jako da prikažemo test Ti4200 kartica u Digitalu i ne možemo da nađemo dovoljno .... tj, možemo dobiti samo sigurne MSI i Gainward, Prolinka niko zvanično ne uvozi tako da nam ga niko ne bi dao na test a da ga ne kupimo... itd. Dakle, tog ASUS-a i Chaintecha zaboravi... Ja bih ga prvi dobio na test.... Mogu da te uputim na firmu koja kod nas uvozi Gainwarda, pozovi ih i pitaj da li još ima, jedna je kod mene u mašini, sa 64MB memorije, prodajna cena je oko 220 Eura...

Pozdrav

Ok Bymax,mozes na mail da mi posaljes ako ti nije problem(ako vec nisi- nisam gledao mail duze vreme).
Hvala ti.

Kontaktiraj student-a trebao bi uskoro da dobije te kartice.

byMaX je napisao(la):
Da da, to sve ima u Jagodini... Ali u cenovniku....
Pozdrav
Kakvom cenovniku???
Nema, nema, tih stvari po tim cenama u Jagodini, znatno su skuplje...
Lose za te graficke je sto moraju sa porezom da idu......pa im zato cena ne izgleda bas mnogo lepo (doduse, sad je vec niza).
Nije mi jasno zasto da se zaboravi ASUS?

Nazad
Vrh Dno