U to smo imali prilike da se uverimoOptiPlex je napisao(la):Ali Mali Hobit je prodao xy takvih karti i strava se razume ! Kad on kaze da je Ati bolji - to je zaista tako.
lephafta je napisao(la):Ajde ljudi...ovo je čisti foodling. Interesuje me nešto konkretno kod ove dve kartice. Da li bi mogli da okačite svoje shotove iz Morrowind-a, interesuje me scena sa vodom sa najboljim podašavanjima kartica. Može li?
lephafta je napisao(la):Da, da, greska u kucanju....uredu je to da je isto, ali me cisto interesuje kako izgleda sa Radetom 9000Pro i Gf3, posto bih menjao sadasnji R7500.
sasami je napisao(la):dvoumim se izmedju ove dve karte posto su u istom cenovnom rangu 70-80dm. Sta je bolje kupiti. Radeon je tehnoloski napredniji ali po mom skromnom misljinju osakacen u nekim stvarima. Sta se bolje klokuje i sta je brze? ako kupim rade9000 bice to gotovo sigurno Gigabyte
Koliko je Radeon9000 pro brzi ok gf3ti200?
miha\zero je napisao(la):Posto si ti originalno pitao sta se bolje klokuje od dve navedene karte odlucio sam da uradio testic u 3dmark-u, cisto reda radi.
moj GF3 Ti200 overklokovan:
http://service.futuremark.com/compare?2k1=5409502
R9000 Pro GigaByte na malkice brzoj masini od moje:
http://service.futuremark.com/compare?2k1=5238412
i jos samo da se vidi koliko se dobro GF3 Ti200 overklokuje.
kUdtiHaEX je napisao(la):U to smo imali prilike da se uverimo![]()
Mali HoBiT je napisao(la):hej pa ovo ne mora da bude tacno! na ovo stavljam veliki znak " ? ".
da se dogovotimo,ako ti odje za rukom da OCC TI 200 na 640MHz za memoriju ja ti poklonim R9500 bez pro
prvo oscar je koristio stariji drajver,da je imao 6218 rezultat bi bio veci,drugo nije navedeno koliko je klokovana karta,sto se mene tice mogla je biti na def. vrednostima,i poslednje njegova masina nije ni malo brza od tvoje.ima jos gomila stvari koje su mogle da uticu na ukupan scor.
Mali HoBiT je napisao(la):hej pa ovo ne mora da bude tacno! na ovo stavljam veliki znak " ? ".
da se dogovotimo,ako ti odje za rukom da OCC TI 200 na 640MHz za memoriju ja ti poklonim R9500 bez pro
prvo oscar je koristio stariji drajver,da je imao 6218 rezultat bi bio veci,drugo nije navedeno koliko je klokovana karta,sto se mene tice mogla je biti na def. vrednostima,i poslednje njegova masina nije ni malo brza od tvoje.ima jos gomila stvari koje su mogle da uticu na ukupan scor.
Mali HoBiT je napisao(la):dobro,ja napiso neklokovan TI200(sta ti ne znas da citas),znaci na onih 175/400 ako se secam dobro na TI200 koji onda gubi trku od obicnog R9000.pa ti naklokaj na TI500 clock i onda je tu R9000pro(klokovan) koji ce ga opet
stigne.
sasami je napisao(la):napocetku sam lepo napisao da poredim rade9000 i gf3 ti200, 9000pro se poredi sa gf3 ti500
kupio sam GA Radeon9000 80E nova kartica mislim da nije losa za te pare, doduse memorija Hynix 5ns ali dobro ionako ati ne profitira mnogo od occ-a.
Rezultati:
shutle ak32a kt2600a, 256mb sdram, xp1700+, winXP
3dmark2001 6440 poena
q3 v1.16 1024x768 max setings 132fps
dali je krivac za mali rezultat u q3 sdram mem
inace ut2003 radi u 1024x768 max podesavanja bez ikakvih problema
tako da sam generalno zadovoljan
miha\zero je napisao(la):Samo da te podsetim na ovaj post ... naklokovan Ti200 gubi od naklokovanog R9000 Pro .... hehe
miha\zero je napisao(la):. Ali ovde pricamo da overklokovana karta iz nize klase (GF3 Ti200) prestize overklokovanu kartu iz vise klase Gigabyte Maya R9000 Pro).
[/B]
Mali HoBiT je napisao(la):pa to ipak nije moj rade,nego Oscarov,koji na ploci koristi 2100 memoriju,i ne nema visi takt magistrale,a 50 Mhz je go *urac.
tebi razlika sa novim drajverima bi bila minimalna,a sa 2.5 drajverom za ATI-ja razlika u 3dmarku kod mene je sa 8412 skocila na 8903 !!
ne mora da znaci da je KX brzi od tvog asusa,ima asus odlicne primerke ploca.
kada zavrsim sve poslice koje imam zvacu te zapisao sam broj,ali racunaj da ce to biti sledece godine.
2-3 januara.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari