Šta je novo?

GF3 Ti200@Ti550!!

• Začetnik teme Začetnik teme Boki.N
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Boki.N

Enthusiast
VIP član
Učlanjen(a)
01.12.2000
Poena
1,115
Moja oprema  
Laptop
Acer Aspire 7
Mobilni telefon
Sony XZ2C, Huawei Mate 10, iPhone 2020SE (fuj)
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
Asus Deluxe(ViVo) 64MB.
Sta mislite, zasto je Asus u svom tweak-programcetu ogranicio klok na 220/480?
Posto volim trajna resenja, doterao sam BIOS kartice da radi na defaut 220/500. To je i limit koji inace daju coolbits. Kartica radi APSOLUTNO bez ikakvih anomalija. I dozvolio fastwrites i SBA.

E, u coolbits-ima mi se sada otvorio duzi dijalog😀, tako da sam se sinoc malo igrao i doterao rad memorije na 550MHz!!! Isto bez ikakvih artifakata. Mozda moze i vise, nisam smeo(neverovatno) da probam!
Dali je ista memorija na svim ASUS GF3xxxxx karticama? Sve mi se cini da jeste, kolko se secam, maximum njihove GF3Ti500 je bio 555MHz.

BokiPK je napisao(la):
Asus Deluxe(ViVo) 64MB.
Sta mislite, zasto je Asus u svom tweak-programcetu ogranicio klok na 220/480?
Iz razloga da je veoma tesko dokazati da je korisnik namerno spalio kartu OC-om 😀
Dali je ista memorija na svim ASUS GF3xxxxx karticama?

Moguce da jeste, evo recimo uzmi primer EAGLE-a (znam da bas nije poredjenje po kvalitetu, ali..). Oni su, iz njima znanih razloga na Vanta i m64 karte stavljalii iste memoriske module kao na mx400 seriju (sada se nesto slicno desava i sa MX440 i MX460 kartama), tako da to nije nista cudno (posebno iz razloga sto je ovo ipak DELUXE verzija, ponos ASUS-a 🙂).

Pa dobro to i nije neki rezultat jer ako je memorija 4ns to znaci da si je poterao na plus 10% a to je cista klasika(ja na gainwardu sam isao do 575)...gpu sam doterao do 265...
Steta sto ta kartica nije vise kod mene🙂

Broz je napisao(la):
Pa dobro to i nije neki rezultat jer ako je memorija 4ns to znaci da si je poterao na plus 10% a to je cista klasika(ja na gainwardu sam isao do 575)...gpu sam doterao do 265...
Steta sto ta kartica nije vise kod mene🙂

Neznam koja je memorija. Defolt je 400MHz. Na kartici je jedinstven hladnjak za mem i gpu.
Probacu ja i vise, ovo je samo pocetno, karticu sam dobio naksinoc.

99% je 4ns, sto znaci 500 je prakticno default...
Probaj pa javi sta si uradio🙂

E zao mi je da te razocaram, ali to stvarno nije nista spektakularno. Inace asus ima isti hladnjak(tj. slican) kao i LeadTek gf3. Njega sad drzim na 240/580 😀 pa niko nista 🙂 moze i vise ali me plasi mnooooogo se greje. Radi bez anomalija, ali opet 😀
Enivej, slobodno ga ti jos odvrci. Mora da ide bar jos malo preko toga, mada nije vise ASUS ono sto je nekad bio.

Mazi ti i ja poceli da pisemo iste postove🙂 Bas se razumemo🙂

Hm, Mazi, pricamo li o istoj sorti? Ti200?
Ali u pravu si. Memorija ide do 590, na 595 blokira. Samo sto ima artifakte, negde do 580 je ok. Gpu sam terao do 260, samo mu temp ode preko 59C, inace ide do nekih 53-4.

Broz je napisao(la):
Mazi ti i ja poceli da pisemo iste postove🙂 Bas se razumemo🙂

Pa kolege se uvek medjusobno razumeju 😀.

EE... BOki! Ja i nevideh da si ti to pisao topic 🙂. Znaci nemoz vise da radi ona QuadroMX ? 🙂
Sto opet ASUS-a? Bolji su ovi malo noviji 😀. Salim se. Inace moj je cistokrvni gf3, nije Titanijum serija.

MAD_MUzzY je napisao(la):
Pa kolege se uvek medjusobno razumeju 😀.

EE... BOki! Ja i nevideh da si ti to pisao topic 🙂. Znaci nemoz vise da radi ona QuadroMX ? 🙂
Sto opet ASUS-a? Bolji su ovi malo noviji 😀. Salim se. Inace moj je cistokrvni gf3, nije Titanijum serija.

QuadroMXR i dalje radi super😀 Dao sam je jednom drugu. Inace ona nije ASUS, prepravljena na ELSA-u, nego u originalu cisti buterfly😀😀 Mada je bolja od bilo kakvog Eagle-a, MSI-ja ili slicnih.
Ovo je jednostavno bila odlicna kupovina, i opet sam miran za sledecih godinu ipo. Ti200, setovana 175/200, a blago(trajno) o/c na 230/520. Cisto reda radi, da se ne uobrazi.

Nazad
Vrh Dno