Šta je novo?

GF2Ti problem sa ABIT KT7

nemanjas

Čuven
Učlanjen(a)
18.08.2000
Poena
619
Dakle, GF2Ti nesto nece da radi kako treba sa Abit KT7 plocom. Blokira Win2k i ima ocajno lose performanse (u rangu TNT2 karti).

Probao sam istu kartu na Via694a ploci sa Celeronom i situacija je malo bolja, radi otprilike malo losije od MX400.

Na Gigabyte 845 ploci sa P4, radi odlicno.

Ocigledno ima neki problem u saradnji sa Via plocama. Naravno instalirani su 4in1 na viama, 23.11 detonatori i probano jos nekoliko verzija drajvera bez nekog posebnog uspeha. Na Abitu probano i sa overklokovanom masinom i sa defaulto setovanjima.

Da, covek od koga je karta kupljena ima KT266a plocu i sve radi ok.

Neki komentar?

Probaj da preinstaliraš Win. Sa novom Gf3Ti200 koju sam samo stavio i instalirao detonatore bez reinstaliranja WinXP dobio sam u 3DMark-u 4400. Posle reinstalacije rezultat mi je 6800.
Pozdrav

Instalirao opet sve ponovo i sad sve radi malo bolje. GF2Ti daje 3800/3900 na 3dmarku2001se. Izgleda da ploca bas i nije neki sampion sa agp-jom ili ima jos neki problem.

Sve jedno, hvala na pomoci.

nemanjas je napisao(la):
Instalirao opet sve ponovo i sad sve radi malo bolje. GF2Ti daje 3800/3900 na 3dmarku2001se. Izgleda da ploca bas i nije neki sampion sa agp-jom ili ima jos neki problem.

Sve jedno, hvala na pomoci.

To je OK rezultat, ako graficka nije klokovana. max. sa klokom je 4400 na najboljim kartama, kod mene na GF256 je 2550.

To je OK rezultat.
Na mojoj ploči (dole navedenoj) na default clocku ima 4500 a sa overclockovanom karticom 5100 3d Mark-ova.
Drago mi je da je sve OK sa grafičkom i kod tebe.
Pozdrav

Nazad
Vrh Dno