Šta je novo?

Gf 6600 Agp?

voodoons

Čuven
Učlanjen(a)
14.08.2005
Poena
680
Kartica je AGP ali u driverima u Graphic Card Information za Bus pise PCI a ne AGP a u device Manageru za Display Adapter stoji NVIDIA GeForce 6600..
jel to normalno za ove kartice?
i jos jedno pitanje, u Biosu mi je ukljucen FastWrites ali gde god ima informacija o statusu FastWrites-a *RivaTuner, everest...* stoji da je iskljucen.. jel i to normalno?

Poslednja izmena:
HM...evo ti moj shot,ne izgleda bas isto...

Prilozi

• 6600gt copy.webp
    6600gt copy.webp
    121 KB · Pregleda: 90
al tvoj je GT... mozda ima neke veze...

voodoons je napisao(la):
Kartica je AGP ali u driverima u Graphic Card Information za Bus pise PCI a ne AGP a u device Manageru za Display Adapter stoji NVIDIA GeForce 6600..
jel to normalno za ove kartice?
i jos jedno pitanje, u Biosu mi je ukljucen FastWrites ali gde god ima informacija o statusu FastWrites-a *RivaTuner, everest...* stoji da je iskljucen.. jel i to normalno?

Nisi instalirao drajvere za ploču. Ovo se najčešće dešava na pločama sa via čipsetom. Evo drajvera za VIA ploče http://www.viaarena.com/Driver/VIA_HyperionPro_V508A.zip

instalirao sam nov xp i sada je ok... instalirani su i onda bili drajveri za plocu, odmah po instalaciji starog xp-a...
sad cu da instaliram rivu pa da vidim stanje fastwrites-a... prosli put mi je pokazivao off

Sami mi još potvrdi jel sam u pravu da imaš ploču sa VIA čipsetom ? Živo me interesuje.

u pravu si...

@Psaras Dino (ex atomic - now Spun) ,)
sto ti je tako mala rezolucija ?
ili se meni cini ?

Poslednja izmena:
Cini ti se 🙂
Rezolucija desktopa je 1024*768 nego kad sam slikao nisam uhvatio celu povrsinu,nije bilo potrebe.

navikao sam na 1280*1024 pa mi se cini da je mala 🙂

Nazad
Vrh Dno