Šta je novo?

GF 5200 Ultra vs ATI 9600 (non pro)

sasami

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
07.01.2002
Poena
650
Zanimama me koliko je bolji ATI 9600 od 5200Ultra, sobzirom na dosta sporiju memoriju 400 prema 650Mhz, i koliko moze da se ovedklokuje??
Koliko VS jedinica ima ati9600 ?

9600 bi trebalo da bude brzi (za sada kod nas postoji samo 9600Pro ako se ne varam). Ako ne zuris, sacekaj par dana na test... ;)

byMaX je napisao(la):
9600 bi trebalo da bude brzi (za sada kod nas postoji samo 9600Pro ako se ne varam). Ako ne zuris, sacekaj par dana na test... ;)

Gresis Max ima u Pakomu obican 9600 za 117 evrica...

Moso je napisao(la):
...

Gresis Max ima u Pakomu obican 9600 za 117 evrica...

Pitanje je dali imaju i stvarno na stanju. Obicno par dana pre nego sto stvarno dobiju stave u MP cenovnik kao najavu, pa tek onda stvarno i dobiju to na lager. To nekada zna i da potraje kao sto je npr. sa memorijama i sl...

delimir je napisao(la):
...

Pitanje je dali imaju i stvarno na stanju. Obicno par dana pre nego sto stvarno dobiju stave u MP cenovnik kao najavu, pa tek onda stvarno i dobiju to na lager. To nekada zna i da potraje kao sto je npr. sa memorijama i sl...
IMA

Onda ok, Pakom me ne obavestava redovno... Videcu da to sto pre ispravim, u samom korenu ;)

byMaX je napisao(la):
Onda ok, Pakom me ne obavestava redovno... Videcu da to sto pre ispravim, u samom korenu ;)

Znaci, sledi Jasminino obavestenje da 9600 kosta 80€, tucha oko toga jedno nedelju-dve, i naknadno razjasnjenje da je gledala u cene 9000, a ne u 9600 :mrgreen:

Nazad
Vrh Dno