Šta je novo?

Gf 4 Ti 4600

squall

Čuven
Učlanjen(a)
03.07.2002
Poena
601
koji se sve modeli mogu naci kod nas i koje su cene?

Re: Re: Gf 4 Ti 4600

kUdtiHaEX je napisao(la):

Zakljucak iz potpisa ti nije sasvim na mestu. Naime, primenio si metod polovljenja intervala, a time si u stvari dokazao nesto drugo: dobio si niz umetnutih intervala iz cega se dobija zakljucak da postoji jedinstvena laz koja lezi u svim segmentima.
A sto se limesa tice mislim da bi trebalo da tezi nuli.
P.S. sto se covekovog posta tice neka proba sa nekim firmama, a linkove za njih ima svuda po benchu :) tako da pronalazak istih ne bi trebalo da bude neki problem...cheers

ccc zatrpavas mi forum :D umesto da me pozoves :)
ovi iz pccentra bi trebali da dobiju za 10ak dana cini mi se.

squall je napisao(la):
koji se sve modeli mogu naci kod nas i koje su cene?

Znam za Leadteka A250 ultra, cena bi mu bila oko 430 eura u full pack verziji.

Re: Re: Re: Gf 4 Ti 4600

Mister No je napisao(la):
Auuu....najneisplatljiviji, posle parfelije :D:D

Pa tako nekako, ipak je TI4200 best buy u odnosu kvalitet-cena. Cak se ni TI4400 ne isplati.

Re: Re: Re: Re: Gf 4 Ti 4600

Aca je napisao(la):
Pa tako nekako, ipak je TI4200 best buy u odnosu kvalitet-cena. Cak se ni TI4400 ne isplati.
Tacno tako, ti4600 je skoro duplo skuplji od ti4200 koji je ubedljivo najbolja kupovina, naravno za onoga kome treba tako jaka karta.

RamOne je napisao(la):
Tacno tako, ti4600 je skoro duplo skuplji od ti4200 koji je ubedljivo najbolja kupovina, naravno za onoga kome treba tako jaka karta.

Trebace uskoro jake v. kartice. Izlaze sve zahtevnije igrice. Vise GF2 TI nece biti dovoljne, o MX400 i da ne govorimo. Posto se GF3 vise ne proizvode, jedina alternativa za zamenu starijih kartica bice GF4 TI4200.

Vrh Dno