Šta je novo?

GetDataBack for NTFS...problem!!

s.florovic

Slavan
Učlanjen(a)
07.06.2008
Poena
301
Nakon problema sa Vistom, nemogucnosti da se podigne sistem, uradio sam ponovnu instalaciju. Medjutim pored C particije vista recovery cd je formatirao i D particiju sa svim mojim podacima.
Pokusao sam sa software-om GetDataBack i nakon skeniranja uspeo da vidim svoje file-ove, iskopirao ih na ext hard disk prema uputstvima. Problem je sto sada vidim sve file-ove ali su neupotrebljivi, nista ne mogu da otvorim ni da pokrenem.

Da li je neko imao slicna iskustva i postoji li resenje ili da se jednostavno oprostim od svega?

Hvala unapred na odgovorima.

Pokušaj da povratiš izgubljenu particiju.

Active@ Partition Recovery

Prilikom pokretanja program nalazi sve particije koje su nekada na HDD bile, i kraj njih ispisuje njihovo sadašnje stanje, koje je osnov za mogućnost njihovog uspešnog povratka.

Postoji nekoliko različitih kategorija, počev od one da su nedostupne, do onih najboljih: good, excellent.

Program moraš pokrenuti sa drugog HDD.

R-Studio mi je vratio oko 100Gb podataka. Radio je skoro 24h i ono što nije uspio vratiti su .jpg i .zip fajlovi. pretpostavljam da je to zbog kompresije ovih.
prije toga sam probao badcopy, filescavanger, acronis disk director suite i nisu pomogli...
vidim da testdisk6.1 ima odjeljak spec za vraćanje fotografija, pa...

Hvala na odgovorima, kod mene nisu problem samo zip i jpg filovi vec svi... No dobro, pokusacu jos nesto, ne odustajem jos....

Active Partition Recovery
Smart Partition Recovery

mada ovaj prvi je najpoznatiji i po mnogima najbolji

Drug je slicno uradio muclili smo se ceo dan i jedva smo vratili mali deo podataka a isprobali smo 4-5 programa.

Ako nisu neki unikatni nepovratni podaci mislim da ces lakse ih skinuti nego vratiti.

Poslednja izmena:
Probajte file scavenger.Vratio mi je puno toga.bio mi je formatiran ceo hard.Trik je da kada se formatira hard ne sme ništa instalirati već izvlačiti sa drugog hard diska,gde formatirani priključimo uz njega.

Vraćao mi je i jpg,i avi čak,ma svašta jednom rečju.

Nazad
Vrh Dno