Šta je novo?

Get ready for Trackmania Nations Forever

^ Da prostije ne moze biti, u TNM si morao na sajtu da registrujes acc a ovde moze iz same igre.

Ne znam,onda me nesto .ebe,a ne znam sta...nema veze,hvala u svakom slucaju na odgovorima.

to se zove preotimanje poena. Kad neko nize rangiran od tebe napravi vreme bolje od tvog uzme ti malo poena. Bilo je to i ranije u nations kolko mi se cini, al se jako malo gubilo i gubilo se iskljucivo kad si na serveru. Nisam 100% siguran do duse...

wrong. nije se gubilo nista. zato se desavalo cesto da neko ko zna do j4j4 da igra se cisto pojavi kod ortaka na serveru i stoji da ortaci budzili poene.

nesto mi je ostalo u secanju da su jedno vreme uveli to da se gubilo malo poena ali davno to bese pa ne mogu da tvrdim, kao sto ni ne tvrdim. Pitacu drugara koji je "expert" za TMN i u top100 je, on ce znati sigurno, mada, nije to ni bitno...

Instalirao sam sinoc i rek'o samo da probam radi... 2 sata nisam mogao da se skinem sa igre :D
Opet sam se navukao na TMN :)

moram da odolim.... trakmania.... prejako.... joooj...
click, click, DOWNLOAD IN PROGRESS :d Vidimo se preko volana :)

Danas sam se toliko iznervirao da je to strašno. Znači prikačio sam se na neki server, mahom su nemci bili tamo. Vozim ja tako (što nemci dobro voze...) i tek se odjednom priključi neki retard i ostavi komentar: "Did you know that Kosovo is independent?" :mad:
I ja %$#%$&# načisto, znači nije ni odvozio jedan krug, samo se prijavio da flejmuje. Smuči mi se i igra, od sada samo igram single player :mad:

Danas sam se toliko iznervirao da je to strašno. Znači prikačio sam se na neki server, mahom su nemci bili tamo. Vozim ja tako (što nemci dobro voze...) i tek se odjednom priključi neki retard i ostavi komentar: "Did you know that Kosovo is independent?" :mad:
I ja %$#%$&# načisto, znači nije ni odvozio jedan krug, samo se prijavio da flejmuje. Smuči mi se i igra, od sada samo igram single player :mad:

Imas u opcijama "Disable chat" ako se ne varam ,)

Vrlo zarazna igra, skinuo sam vec cca 350MB custom car modela :)
Single player i one medalje su dusu dale za pocetnike i uvezbavanje. Grafika je odlicna za ovaj tip igre, a performanse u 1680x1050 rez. su ok. Na nekim stazama fps zna da padne ispod 40, ali vrlo retko, uglavnom je preko 50.

Nego da pitam iskusnije "vozache". Kako se koriste oni kolor nickovi i ostali fenseraj? Odn. da li za to treba uraditi "upgrade" naloga (koji se naravno placa)?

Nick mi je Psych0_SRB. Vidimo se na stazi ;)

Poslednja izmena:
Da bi imao validan nalog, tj. da ti se vidi skin |avatar i obojeno ime mogu svakome da se vide| moras da kupis jednu od original igara.
Prosvrljaj malo ovde imas svasta pa i to za boje, mislim da bi tu semu trebalo da imas negde u direktorijumu igre.

http://www.tm-forum.com/

Poslednja izmena:
Nego da pitam iskusnije "vozache". Kako se koriste oni kolor nickovi i ostali fenseraj? Odn. da li za to treba uraditi "upgrade" naloga (koji se naravno placa)?

ukratko, kad kod hoces da promenis boju slova stavis ispred $RGB, gde su RGB redom red green i blue i mogu biti izmedju 0 i f. mozes tokom nick-a vise puta da menjas boju samo ponovo stavis $RGB...

recimo tvoj nick pola crven pola plav bi bio: $f00Psych0_$00fSRB

detaljnije na http://www.tm-forum.com/tmforum3/viewtopic.php?f=29&t=1767

Sad razumem zasto nisam mogao redovno nick napisati (sa $ umesto sa S). Hvala na brzim odgovorima :)

Imam sledeci problem sa tastaturom na ovoj i jos po nekim igrama. Naime problem je sledece prirode: ne mogu u isto vreme da drzim gas i da skrecem, nego moram da pustim gas pa da skrenem i onda ponovo dodam gas. Problem je i prilikom igranja Fife slicne prirode. Kad igram FPS-e onda mi lik sam odjednom krene levo ili desno, napred ili nazad. E sad ja sam vratio staru tastaturu i ti problemi su nestali ali je ova tastatura toliko matora i ruzna da me sramota da je drzim na stolu.

Sta bi moglo biti resenje za ovaj problem ako ga uopste ima?

Pozdrav.

sjajna zabava, samo sve sareno sa drecavim bojama a ima i 3d grafiku pa ko ima one 3d naocare (crveno, zeleno) moze da iskusi nekakav pravi 3d feeling, ja probo al nesto nisam odusevljen, mislim nije to ko u bioskopu kao oni filmovi u 3d npr ajkula 3d

zanimiljivo, ali ja nikako da se sastavim sa ovom tmnf, ko da je fizika nesto izmenjena iako deluje isto ko tmn :smoke:

@djape1:

sad sam vozio neke od onim starih "trick" mapa gde moras pri padanju da zakocis tacno u odredjenom momentu da se ne bi izvrnuo i tako te fore i mape se identicno voze kao i u TMN. Ako su nesto cackali, mozda je kocenje, mada mi i to deluje isto.

@Sicky:

kupi bilo koju logitech tastaturu.

Imam sledeci problem sa tastaturom na ovoj i jos po nekim igrama. Naime problem je sledece prirode: ne mogu u isto vreme da drzim gas i da skrecem, nego moram da pustim gas pa da skrenem i onda ponovo dodam gas. Problem je i prilikom igranja Fife slicne prirode. Kad igram FPS-e onda mi lik sam odjednom krene levo ili desno, napred ili nazad. E sad ja sam vratio staru tastaturu i ti problemi su nestali ali je ova tastatura toliko matora i ruzna da me sramota da je drzim na stolu.

Sta bi moglo biti resenje za ovaj problem ako ga uopste ima?

Pozdrav.

Da nemas slucajno genius slim star tastaturu... ona ima problem sa skretanjem kada je ukljucen num lock... a i dobar je ovaj savet gx-x za logitech tastaturu... od kada sam uzeo logi ultrax veoma sam zadovoljan...

@Sicky:

kupi bilo koju logitech tastaturu.

Pa ovo je nova tastatura ne bih sada kupovao drugu, sta da radim sa ovom.

Da nemas slucajno genius slim star tastaturu... ona ima problem sa skretanjem kada je ukljucen num lock... a i dobar je ovaj savet gx-x za logitech tastaturu... od kada sam uzeo logi ultrax veoma sam zadovoljan...

Bas ta tastatura je u pitanju i num lock mi je uvek ukljucen. Kad probam sa iskljucenim num lock-om javljam utiske. Hvala na savetu.

@djape1:

sad sam vozio neke od onim starih "trick" mapa gde moras pri padanju da zakocis tacno u odredjenom momentu da se ne bi izvrnuo i tako te fore i mape se identicno voze kao i u TMN. Ako su nesto cackali, mozda je kocenje, mada mi i to deluje isto.

definitivno se moram navici na ovu novu tmnf, iako trazim razloge da je uopste ne uskljucim, u stvari nisam planiro ni da instaliram (squrcah dobre 2g...) al dobih invite i sta cu zahebem se opako i sad... :smoke:

def nije sve isto recimo podignute su bankine nesto, jer nemoguce je vratiti se na stazu preko bankine a i izgleda da je nemoguc ni pf, drift radi, ispravljanje u vazduhu radi ali nikako da se naviknem na to driftovanje pod 90 stepeni, nece pa nece :S:
jasno je ipak da je stvar u vezbi, i kapiram da posle 24h njakanja tastature ima se vratim u staru formu :D

definitivno se moram navici na ovu novu tmnf, iako trazim razloge da je uopste ne uskljucim, u stvari nisam planiro ni da instaliram (squrcah dobre 2g...) al dobih invite i sta cu zahebem se opako i sad... :smoke:

def nije sve isto recimo podignute su bankine nesto, jer nemoguce je vratiti se na stazu preko bankine a i izgleda da je nemoguc ni pf, drift radi, ispravljanje u vazduhu radi ali nikako da se naviknem na to driftovanje pod 90 stepeni, nece pa nece :S:
jasno je ipak da je stvar u vezbi, i kapiram da posle 24h njakanja tastature ima se vratim u staru formu :D

Ma deda, sve je isto samo si ti malo omatoreo i zardjao. Par sati :type:, cici u krilo, coffe sa strane i ima da ti odu josh dve godine samo tako ;) Tjok :D

Ja je pokrenem s vremena na vreme, ali nije to vishe to :(

Znas sta je navlakusa, vozim ja jedno 2 sata on line, skupljam poene malo da ne budem bas najgori od sve dece i izadjem sa servera, pogledam profil kad ono i dalje mi stoji 5 poena od ko zna kada. Reko dobrooo, ajd jos malo da vozim (a dobijao sam poene, bio sam uglavnom u prvih 15 uvek, par puta drugi, par puta treci bla bla) i vozim ja jos dva sata, kad ono i dalje 5 poena :D Sad cu da proverim stanje "na racunu", nadam se da su "legli" poeni :)

Inace, ni ja nisam vozio skoro godinu dana, bio sam katastrofalno losh, malo sam se podsetio i vratio u formu sa solo play, sad vec ide lakse :p

@perce

da da navikavanje od 24h za nas prematore je obaveza :D
puu sto vise vozam to je zaraza sve odvratnija :D

Poslednja izmena:
Ovo je reinkarnacija TMN !

Haha momci ! Cak I ja se vratio ! :D

Poz Dj i Perce !

Yoda polako se vraca! :D

aj dajte login nikove i neke servere na kojima igrate, a da nisu domaci. Bez uvrede ali ne volim da igram na necijoj masini koja sama po sebi jedva tera TMF...Ja sam logicno "gx-x" ;)

Poslednja izmena:
Moj username u igri "3MAJ" :)

Vrh Dno