to se zove preotimanje poena. Kad neko nize rangiran od tebe napravi vreme bolje od tvog uzme ti malo poena. Bilo je to i ranije u nations kolko mi se cini, al se jako malo gubilo i gubilo se iskljucivo kad si na serveru. Nisam 100% siguran do duse...
moram da odolim.... trakmania.... prejako.... joooj...
click, click, DOWNLOAD IN PROGRESS :d Vidimo se preko volana![]()
Danas sam se toliko iznervirao da je to strašno. Znači prikačio sam se na neki server, mahom su nemci bili tamo. Vozim ja tako (što nemci dobro voze...) i tek se odjednom priključi neki retard i ostavi komentar: "Did you know that Kosovo is independent?"
I ja %$#%$&# načisto, znači nije ni odvozio jedan krug, samo se prijavio da flejmuje. Smuči mi se i igra, od sada samo igram single player![]()
Nego da pitam iskusnije "vozache". Kako se koriste oni kolor nickovi i ostali fenseraj? Odn. da li za to treba uraditi "upgrade" naloga (koji se naravno placa)?
ako mislis da vozis TMNF volanom bolje odma odustani, samo ces se nervirati.
lol jes lud :d probao sam... samo shto obe ruke nisam izlomio *** :smash:
Imam sledeci problem sa tastaturom na ovoj i jos po nekim igrama. Naime problem je sledece prirode: ne mogu u isto vreme da drzim gas i da skrecem, nego moram da pustim gas pa da skrenem i onda ponovo dodam gas. Problem je i prilikom igranja Fife slicne prirode. Kad igram FPS-e onda mi lik sam odjednom krene levo ili desno, napred ili nazad. E sad ja sam vratio staru tastaturu i ti problemi su nestali ali je ova tastatura toliko matora i ruzna da me sramota da je drzim na stolu.
Sta bi moglo biti resenje za ovaj problem ako ga uopste ima?
Pozdrav.
@Sicky:
kupi bilo koju logitech tastaturu.
Da nemas slucajno genius slim star tastaturu... ona ima problem sa skretanjem kada je ukljucen num lock... a i dobar je ovaj savet gx-x za logitech tastaturu... od kada sam uzeo logi ultrax veoma sam zadovoljan...
@djape1:
sad sam vozio neke od onim starih "trick" mapa gde moras pri padanju da zakocis tacno u odredjenom momentu da se ne bi izvrnuo i tako te fore i mape se identicno voze kao i u TMN. Ako su nesto cackali, mozda je kocenje, mada mi i to deluje isto.
definitivno se moram navici na ovu novu tmnf, iako trazim razloge da je uopste ne uskljucim, u stvari nisam planiro ni da instaliram (squrcah dobre 2g...) al dobih invite i sta cu zahebem se opako i sad... :smoke:
def nije sve isto recimo podignute su bankine nesto, jer nemoguce je vratiti se na stazu preko bankine a i izgleda da je nemoguc ni pf, drift radi, ispravljanje u vazduhu radi ali nikako da se naviknem na to driftovanje pod 90 stepeni, nece pa nece :S:
jasno je ipak da je stvar u vezbi, i kapiram da posle 24h njakanja tastature ima se vratim u staru formu![]()
Da nemas slucajno genius slim star tastaturu... ona ima problem sa skretanjem kada je ukljucen num lock... a i dobar je ovaj savet gx-x za logitech tastaturu... od kada sam uzeo logi ultrax veoma sam zadovoljan...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari