ccoommaann
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 14.05.2012
- Poena
- 151
Juče sam se ponovila u ove zvučnike i sve lepo pospajala međutim kada sam ih ukljucila da ih isprobam naletela sam na problem. Zvučnici su pretihi...kada ih pojačam na 63 što je pretpostavljam maksimalno mogu opušteno da pričam dok ide pesma i čak tihim pričanjem nadglasam zvuk koji oni proizvode. Ovo nije onako kako sam očekivala i nadam se da jednostavno nešto nisam dobro podesila. Prethodni model zvučnika mi je bio Jazz Speakers J9902 i ti zvučnici su isto 5.1 i funkcionisali su normalno. Zvučnike sam ukačila u integrisanu zvučnu karticu na matičnoj ploči. Matična ploča je Gigabyte P43--ES3G a zvučna kartica na njoj piše da je Realtek High Definition Audio. Moja prva pretpostavka je bila da je možda u pitanju muzička kartica, ali me budi to što su mi prethodni zvučnici radili bez problema i to što kada sam spojila nove zvučnike nisam ništa dirala u podešavanjima. Moje dodatno zapažanje je i to da kada testiram zvučnike u Realtek HD audio menageru:
frontalni se čuju normalno, ali tiho, kao prigušeno
centralni i vufer se gotovo ni ne čuju
zadnji desni se čuje normalno, ali tiho
zadnji levi se nečuje uopšte
Napominjem da test radim na 63 jačini zvuka, da je na kompjuteru sve pojačano na maksimum i da koristim windows 7... Dobri ljudi pomagajte, da i ja mogu da osetim moć ovih zveri :banana:
frontalni se čuju normalno, ali tiho, kao prigušeno
centralni i vufer se gotovo ni ne čuju
zadnji desni se čuje normalno, ali tiho
zadnji levi se nečuje uopšte
Napominjem da test radim na 63 jačini zvuka, da je na kompjuteru sve pojačano na maksimum i da koristim windows 7... Dobri ljudi pomagajte, da i ja mogu da osetim moć ovih zveri :banana: